Vilka är de olika typerna av våtrum dusch Brickor?

June 28

Tillverkare och byggare använder olika termer för våtrum duschkar, inklusive dusch kokkärl eller receptorer. En av de vanligaste materialen som tillverkarna bygger duschkar ur är akryl, men andra material, såsom glasfiberarmerad plast och metall, används också. Nästan alla företag formar brickorna i olika former, vilket gör det lättare för husägare att anpassa sina våtrum. Även om de flesta våtutrymmen har promenad i duschar, duschkar finns i en rad olika höjder.

Golv-nivå våtrum duschkar kräver att avloppet placeras under golvbrädorna. I rum där det inte är möjligt, kan en husägare välja ett step-up eller höjas duschkar. Normalt är dessa brickor höjs knappt tillräckligt för att rensa stupröret. Vissa brickor har en uppåtstående eller en liten kant runt kanten på facket som avskräcker vattnet från att rinna bakom duschkar. Generellt kan en husägare begära för upstand att vara på alla kanter, kanter av väggarna, eller avböja upstand alla tillsammans.

Tillverkarna använder en mängd olika material för att göra våtrum duschkar. Vanligtvis plastbrickor, såsom akryl eller glasfiber baserad plast, är billigare än metallfacken. Dessa brickor flex mer än metallbrickor. Brickor i rostfritt stål och gjutjärn baserade brickor är mer stabila och generellt dyrare. Porslin belagda gjutjärn brickor finns i en mängd olika färger och kan vara i jämnhöjd med våtrum golv eller upp på benen, liknande den årgång gjutjärn badkar stil.

Vissa husägare vill inte dusch facket att vara iögonfallande. Många tillverkare säljer brickor som kan utrustas med keramiska eller andra brickor, sten eller trä. Ofta ger ett enhetligt utseende till ett våtrum. Brickorna erbjuda villaägare visst skydd mot vattenskador eftersom företagen utforma facken att rikta vattnet till avloppet. Ett problem med ett tunt, flexibelt plastbricka är att flexibiliteten kan låta injekteringsbruk spricka och äventyra tätningen.

Villaägare och byggare har flera val när du väljer våta rum duschkar. En av de mest uppenbara valen är facket formen. Tillverkare erbjuder brickor som är rektangulär eller kvadratisk, vinklad, eller delvis böjd som kvartalet rund bricka. Ett annat val är färg och ofta finns det ett urval av trendiga färger, beroende på tillverkaren. Metall brickor, såsom brickor i rostfritt stål, kan finnas i olika utföranden.

En av fördelarna med att använda våt rum duschkar är att designers utvecklar facken att luta vattenflödet mot avloppet. Avlopp kan vara den traditionella runda, riven stil eller kan vara en nyare konstruktion, såsom en längre rektangel dräneringskanal. Ett annat val för avlopp är dränerings täckning eller galler. Många företag erbjuder olika designer för rosten, inklusive cirklar eller geometriska mönster som dräneringshål; andra erbjuder avlopp som byggare kan dölja med flytande omslag eller teak inlägg.