Vilka är de olika typerna av DIY gåvor?

May 16

Gör-det-själv (DIY) gåvor blir allt vanligare som människor vänder sig till alltmer kreativa sätt att spara pengar. DIY gåvor är ett sätt att skapa en personlig gåva och samtidigt spara pengar. Med det sagt, att veta den bästa typen av personlig gåva att göra kan innebära en utmaning för folk som inte ser sig själva som listig eller kreativ. Tre vanliga typer av DIY gåvor är konst och hantverk, fotografier och träbearbetning.

Konst och hantverk gåvor använder kompetens människor måste skapa saker som fungerar bra som gåvor. Stickning och virkning är två vanliga färdigheter som kan användas för att göra DIY hantverk gåvor. Innan man börjar på denna typ av projekt, se till att planera en gåva personen kommer att njuta. Medan någon i ett kallt klimat kan väl uppskatta halsdukar och yllesockor, får andra att känna en sådan gåva är generisk. När du planerar en stickning eller virkning projekt, tänka på något personen får använda, till exempel en virkad mugghållare för en vän whoa € sa lärare eller en stickad och filtad skål för någon som tycker webbhotell.

Fotografiska gåvor inkluderar både digitala och tryckta bilder och video. Ta några bilder på något meningsfullt för mottagaren och sedan scrapbooking dem erbjuder en fin present. Inramade foton av husdjur eller lyckliga händelser är sparsamma gåvor som kan ge stor njutning. Bilder av landskap tas i vackra ramar eller görs till en kalender gör utmärkta gåvor.

Också överväga att använda gratis eller billig video skapande programvara för att förvandla en serie foton till en video. Många av dessa program har också enkla sätt att lägga favoritlåtar eller klassiska låtar till showen. Överväg att skapa en video och sedan bränna den på DVD-skivor för flera familjemedlemmars julklappar.

Träbearbetning gåvor erbjuder också en chans att visa upp din vård och kreativa talanger. Grundläggande träbearbetning projekt innebär att välja färdigskurna bitar av trä och målning, decoupaging eller färgning och tätning dem. Dessa gåvor gör ofta bättre val för människor som arena € t så sentimental och wouldnâ € t njuta av de fotografiska gåva idéer. DIY gåvor av träbearbetning kan hänga på väggarna eller sitta på hyllor och ha en trevlig, polerad look.

DIY gåvor kommer i alla former och storlekar. Prova något intressant, till exempel fästa knappar till en tekopp för att göra en knapp uppsamlingskopp för ett sömnads aficionado eller använda band för att utforma bokmärken för bokmal i ditt liv. Den enda begränsningen för DIY gåvor är din egen fantasi.

 • Ett handgjort täcke är något som kommer att uppskattas av dess mottagare.
 • Stickprojekt kan göra bra DIY gåvor.
 • Handskar är en stor DIY gåva att ge under vintern semester.
 • En avancerad knitter kan sticka en tröja som en gåva.
 • Barn kan använda olika typer av färg när man skapar DIY gåvor.
 • Gör det själv gåvor kan innefatta handgjorda bokmärken, gjorda med band.
 • Handgjorda juldekorationer kan göra genomtänkta gåvor.
 • Många olika typer av gåvor kan göras genom att följa virka mönster.
 • En gåva av hembakat bröd är alltid tankeväckande.
 • Designa bokmärken gör en utmärkt DIY gåva för en bokmal.
 • Handgjorda smycken är en DIY gåva.