Säkra Transaktioner med dina mobilkunder

March 2

Säkerhet är ett av de största hindren som mobil handel har att rensa. Dina kunder titta på TV-annonser om att ha sin identitet och kreditkortsnummer stulna (särskilt de som visar gamla damer chortling i ett gruff, manlig röst, skryta om alla dyra grejer de lurad genom att stjäla Granny identitet).

Framför allt, se till att din webbplats är säker och lugna dina kunder genom att förklara vad du har gjort för att skydda deras säkerhet.

Här är de tre huvudmålen för säkerheten:

  • Skydda din kund Kunder som inte får rånade är mycket mer benägna att komma tillbaka -. Och ändå ha pengar i sina fickor när de anländer.
  • Skydda handlaren. Du vill behålla din webbplats från att användas för att tvätta pengar eller att ha alla dina produkter drop-skeppas till en PO Box i någon prinsens namn på något långt bort mark.
  • Skydda dig. Om du är en webbdesigner skapar m-handelssajter för kunder, vill du inte en arg kund som kommer efter dig med en stämningsansökan för att någon hackat det system du utformat.

Om du är en designer och inte tar säkerheten på allvar, kan du räkna med rättsliga följder. Om kreditkortsnummer och personliga identiteter stjäls, kan dyra stämningar leda. Beroende på vilken typ av avtal som du utvecklar med kunder, kan du bli ansvarig. Kontakta en advokat för det bästa sättet att skydda din verksamhet och överväga att investera i ett företag försäkring som täcker online-handel.

Standarden teknik för att skydda transaktioner är Secure Sockets Layer (SSL). All information som skickas mellan en dator eller mobiltelefon och betalning webbplatsen är krypterad. Alternativ varierar från 128- till 256-bitars kryptering, men 128-bit är mer än tillräckligt för de flesta företag.

Banker och mäklarfirmor som överför miljarder dollar runt om i världen använder 256-bitars säkerhet, men de betalar ett högt pris för den nivå av säkerhet, samt bandbredd och datorkraft som går tillsammans med en webbplats byggd för att säkert hantera en sådan hög -end tjänster.

Tänk på mobil säkerhet här sättet: Du behöver inte anlita en stridshelikopter för att sväva över din verksamhet att parera rövare, men ett larmsystem och en bra försäkring är väl värt kostnaden. Var säker men inte så paranoid att du blåser alla dina potentiella vinster på säkerheten.

För att ställa in en säker webbplats, måste du också få en Secure Sockets Layer (SSL) certifikat för att ge skydd när du överför känsliga data, såsom kreditkortsnummer, på nätet. SSL-certifikat Priserna varierar beroende på var du köper certifikatet och om du slutföra installationen uppgiften själv eller använda en tjänst som hanterar det åt dig.

Säkra Transaktioner med dina mobilkunder

Många webbhotell erbjuder SSL-certifikat som tillägg till sina vanliga hosting avgifter; andra gör det möjligt för dig att ställa in din egen SSL, som kan köpas från ett antal olika källor, bland annat VeriSign, som visas. En fördel med att använda en allomfattande e-handelstjänst, till exempel Google Checkout eller Yahoo! Store tjänster, är att de tar hand om SSL-certifikat för dig.