Vad är kopplingen mellan anti-åldrande och HGH?

February 26

Sambandet mellan anti-åldrande och humant tillväxthormon (HGH) är att hormonet utför en mängd viktiga funktioner som är förbundna med ungdomlig kroppens processer. Anti-aging och HGH bildar en kongruent relation, för som en person åldrar, hans eller hennes produktion av detta hormon minskar betydligt. Minskningen börjar så tidigt som 20 års ålder, och minskar sedan 10 till 20 procent per decennium under hela en persona € s livstid. Det uppskattas att när en person når 50 års ålder, producerar kroppen endast 25 procent så mycket HGH som det gjorde i ungdomen.

Bland några av de viktigaste sambanden mellan anti-aging och HGH är hormoneâ € s inneboende förmåga att öka bentätheten och muskelmassa, ett bekymmer för den åldrande befolkningen. Vissa studier vid behandling av försvagande sjukdom osteoporos visar att benmassan kan ökas betydligt med aggressiv behandling. HGH är forskat vid behandling av andra åldersberoende förhållanden som rör minnet, cirkulation, och humör. Medan det finns en betydande debatt om huruvida behandlingen är verkligt effektiva, är nyare studier konstaterat att de påståenden om anti-aging och HGH är legitima. De forskning pekar på den grundläggande slutsatsen att åldrandet orsakas av celler som är skadade och inte kan reparera sig själva och att HGH kan aktivera en kropp att korrigera och förebygga framtida skador.

De första anspråk HGHâ € s helande egenskaper framkom 1990 från en studie publicerad i "New England Journal of Medicine." I studien ingick en grupp män över 60 år som visade många av samma tecken på ålder degeneration. Hälften av män gavs HGH, och hälften fick placebo. Resultaten indikerade att den grupp som fick den HGH hade en ökning av skelett mineraler och mager kroppsmassa. Studier utförda efter detta visade att vissa av de muskelmassa resultat kan ha berott på musklerna att kunna behålla mer vatten, och inte själva muskelstyrka, men forskare har varit förbryllad om anti-aging och HGH förhållande sedan dess.

HGH har visat sig öka hudens elasticitet, vitalitet och sexuellt intresse för åldrande patienter. Det har visat sig vara en effektiv viktkontroll komplement också, eftersom det hindrar insulin från att transportera glukos till cellerna, i huvudsak tvingar kroppen att bränna fettvävnad som bränsle. Medan många komplettera företag hävdar att de har HGH höjande formler, måste sanna HGH förskrivas och ofta administreras av en läkare.

  • HGH är en effektiv viktkontroll komplement, eftersom det hindrar insulin från att transportera glukos till cellerna.