Vad är säkerhet Storm Dörrar?

December 21

Säkerhet storm dörrar är ytterligare dörrar som är installerade framför dörrarna till ett hem, och är utformade för att vara extra stark. De är gjorda för att erbjuda mer skydd än en vanlig storm dörr mot både dåligt väder och inkräktare. De kan konstrueras av många olika robusta material. Säkerhet storm dörrar kan också utformas på många olika stilar, en del är massproducerade och andra är helt unik.

Standard storm dörrar, även kallad skärmen dörrar, är tillverkade av material som är relativt svagare än huvuddörren att de bor framför. En storm dörr kan konstrueras av ett relativt tunt material, såsom aluminium, plast eller trä, med metall och glas skärmar. Dessa dörrar kan normalt tål normal vind, regn och andra ogynnsamma väderförhållanden. Deras mönster är typiskt svaga, dock, och kan lätt brytas, sparkade, eller skadad. Ofta låsmekanismen på en vanlig skärm dörr består av en enda plastspärren.

Det finns ett brett utbud av olika typer av standard skärmen dörrar, där vissa är starkare än andra. Poängen med en säkerhets storm dörr, å andra sidan, är att erbjuda maximal styrka och skydd mot skadliga situationer samtidigt som de estetik och funktioner i en vanlig storm dörr. Ett av de sätt detta är möjligt är genom att ha säkerhets storm dörrar gjorda av tjockare tyngre material. Aluminium, trä, eller plast fortfarande kan utnyttjas, men kan vara tjockare och förstärkt för att vara ännu starkare.

Dessa designer gör det också möjligt för säkerhets skärmen dörrar som skall byggas med starkare lås. Deadbolts är vanliga som en extra säkerhetsåtgärd. Dörrarna kan även ha standarddörrhandtaget hårdvara installerad, vilket kan innefatta användningen av en annan nyckel för extra säkerhet.

Glaset och skärmar som är installerade i en säkerhets storm dörr kan vara starkare. Lamin säkerhetsglas, till exempel, kan utnyttjas i dörren, vilket är mycket svårt att bryta. Detta är nödvändigt säkerhets storm dörrar som görs med en helbild, vilket innebär att de täcks nästan helt i glas.

Säkerhet storm dörrar kan göras för att bli ännu starkare genom sin design. Staplarna som utgör säkerhets storm dörrar kan göras med mycket smala öppningar. Även om glas eller skärmar bröts, skulle gapet vara för smal för någon inkräktare att kunna passa igenom. Dessa barer också inte behöver vara vertikalt placerade som fängelse barer; De kan vara utformad i elegant design som erbjuder säkerhet och elegant utseende, anpassade till en husägare specifika smaker.