Vilka är de olika typerna av Porch Mattor?

March 12

Porch mattor kan läggas till verandan på ett hem för att göra entrén verkar mer inbjudande eller lägga funktionen till utrymmet, så att gästerna kan torka sina skor innan hemmet. Det är också möjligt att lägga till veranda mattor till slutna verandor att lägga komfort och stil till utrymmet. Två generella typer av mattor som kan användas i sådana utrymmen finns: utomhus mattor och inomhus mattor. Utomhus mattor är utformade för att motstå vattenskador, mögel, mögel och fuktuppbyggnad. Inomhus mattor kommer vanligtvis inte har sådana vattenbeständiga kapacitet.

Om verandan inte är inbyggd, kommer det att bli nödvändigt att överväga endast veranda mattor som är avsedda för utomhusbruk. Utomhus mattor är ofta gjorda av syntetiska material som inte bara kommer att motstå fuktskador, men också motstå färgblekning när den utsätts för direkt solljus regelbundet. Dessa mattor tenderar att vara hållbara och flyttas lätt; Vissa inslag gummigrepp på undersidan av mattorna så att de inte glider runt när de placeras på en veranda. Vissa mattor är helt gjorda av gummi för att ge en hållbar och halkfri yta på vilken människor kan stå under dåligt väder, särskilt snö.

Slutna verandor allmänhet lämpade för fler typer av veranda mattor, eftersom dessa mattor inte kommer att utsättas för så mycket fukt. Vissa inomhus mattor kan även användas i dessa utrymmen, även om detta beror på konstruktionen av verandan och hur trycktät verandan utrymmet är från vädret utanför och läckor under utrymmet. Det är i allmänhet lämpligt att lägga ner ett vattentätt ark eller skikt på verandan golvet innan du installerar inomhus mattor i utrymmet. Annars kan utomhus veranda mattor användas i utrymmet för att lägga till komfort och funktionalitet.

Artificiellt gräs är ofta ett vanligt val för veranda mattor eftersom det i allmänhet är billigt, tåliga och bekväma. Det kanske inte är det mest attraktiva alternativet, men det kommer att bli långvarig och resistent mot vattenskador. Mögel växer inte lika snabbt eller lika lätt på konstgräs eftersom det kommer på naturliga fibermattor. Vissa naturliga fibrer veranda mattor är dock ovanligt resistenta mot vattenskador, även om konsumenten är sannolikt att betala mer för naturliga fibrer än han eller hon kommer att betala för syntetiska fibrer. Jute och sisal är vanliga naturfibrer som används för att skapa mattor för uteplatser, och de kan vara exceptionellt attraktiv och motståndskraftig mot skador, men dyrt.