Installera ett Modular Storage System

May 9

Installera ett modulärt lagringssystem är en av de bästa möjliga sätt att organisera en extremt stor eller walk-in closet. Även om det kan vara en ansträngande projekt, installera ett modulärt lagringssystem är något som alla kan göra själva. Allt du behöver göra är att följa dessa enkla regler och se till att du har gott om tid att avsluta projektet.

 1. Köp ett system. Innan du faktiskt kan börja installera ett modulärt lagringssystem, måste du först köpa ett sådant system. När du köper systemet, se till att det kommer att passa de behov som du har liksom det utrymme du har tillgängligt. För att säkerställa detta, se till att du tar flera mätningar av garderoben och jämföra dem med mätningarna på systemets förpackning. Detta kommer att bidra till att du får rätt system och att du inte slösar några pengar.
 2. Bekanta dig med systemet. När du har köpt ditt system, ta hem och packa upp den. Försök att placera alla liknande objekt tillsammans, så att du vet var varje enskild del är när du behöver det. De flesta system inkluderar (förutom trä och metallhyllor) saker som låsning mössor, låsstift och svarv stift, och andra anslutningsposter. Som du packar upp systemet, vara säker på att du gör detta i samma rum som du ska installera den i. När du har packat upp allt och bli bekant med de olika bitarna, ta dig tid att läsa igenom instruktionerna minst två gånger.
 3. Seat alla lås lock. Antingen med en gummiklubba eller fingrarna, börja sitta alla spärr mössor där de hör hemma. Detta kommer att bidra till att du inte förlorar någon av bitarna när du behöver dem senare. Se till att du lämnar var och en av dessa tak i öppet läge så att du kan senare montera systemet med några problem.
 4. Börja monteringen av systemet. När du har satt alla spärr mössor, är det dags att börja sätta ihop systemet. Gör detta genom att följa anvisningarna som ges av tillverkaren. Normalt innebär detta att du placerar låsstift i lämpliga hål, och sedan gå med de olika bitarna med låspinnar och mössor. Se till att du drar åt varje lock på lämpligt sätt så att du inte har ditt system falla sönder när faktiskt används.
 5. 5 Nivå enheter. När du har monterat den kompletta första nivån, som enligt anvisningarna som följde med enheten, måste du kontrollera att se till att allt är nivån. Gör detta genom att använda ett stort vattenpass. Gör justeringar som behövs genom att placera shims (små bitar av trä eller kartong) under lämpliga hörn. Dubbelkolla dina resultat efter sådan eventuell mellanlägg.
 6. Montera andra steget. När du har planat enheterna, börjar montera och fästa den andra delen enligt anvisningar från tillverkaren. Lyft den andra rangens enheterna på plats genom korrekt inriktning hörnen med användning av snickeri stift. Du kan behöva lite hjälp att lyfta dessa poster på plats som de kan vara ganska tung, så se till att du inte anstränga och skadar dig själv.
 7. Bifoga tillbehör. Efter den grundläggande skalet har monterats, är det dags att börja fästa tillbehör till enheten. Några exempel på detta skulle innehålla saker som någon hårdvara (som i drar och knoppar), kläder stavar och krokar.
 8. Fäst dörrar. Först efter att du har fäst tillbehören bör du börja fästa dörrarna för system förutsatt att systemet även har dörrar. Det är oändligt mycket lättare att fästa tillbehören innan du fäster dörrarna, eftersom dörrarna ofta kan komma i vägen för att installera sådana saker som de kläder stavar.
 9. Lägg låda valsar. Innan du monterar några lådor, fäster lådan rullarna. Efter att ha lagt rullarna, se till att du kontrollerar att se om de är i nivå eller inte. Även när du bifoga dem, se till att du inte använder för mycket vridmoment på skruvarna, eller så kan du sluta göra det lättare för skruvarna att falla ut senare.
 10. Montera och fäst lådor. Följ tillverkarens anvisningar och börja att montera lådorna. När du monterar varje låda, placera den i dess motsvarande plats. Detta gör att du inte råkar skada lådorna.
 11. Fäst toppen. När du är klar med montering och fastsättning lådorna, bara du måste fästa upp i systemet. När du har satt i toppen, allt du behöver göra städa upp från ditt arbete, och börja fylla upp systemet.