Vilka är de bästa tipsen för Backyard lagring?

December 30

Innan vi går till affären för att köpa en lagring skjul för ett hem bakgård lagringsbehov, är det en bra idé att ta inventering av de poster som kommer att lagras på gården. Detta kommer att ge köparen en uppfattning om hur stor av en bakgård lagringsutrymme är nödvändigt. Med noggranna mätningar av gården kommer också bidra till att avgöra hur stor av ett skjul eller annan struktur kan byggas, om det är kursen valt. Om ett skjul ska byggas, kommer den estetiska av denna struktur vara viktigt, så det kommer att vara en god idé att överväga den övergripande utseendet på gården och huset.

Ibland behövs inte en bakgård lagring skjul alls, eftersom vissa lagringsbehov kan uppfyllas genom befintliga strukturer. Om, till exempel, har bakgården ett däck, kan föremål såsom spadar, krattor, eller kvastar passar rätt under däcket själv. Ett kapell eller täcka över en uteplats kan vara tillräcklig för att täcka en grill eller utemöbler. Om det behövs mer bakgård lagring, kan det dock vara ett klokt beslut att bygga ett skjul eller annan lagringsenhet. Skjulet bör vara en lämplig storlek för varvet samt lagringsbehov, och det måste byggas på ett korrekt läge från gränslinjer.

Skjulet kan byggas från en mängd olika material, men de vanligaste materialen är trä, metall och plast. Plast bakgård lagring skjul är lämpliga för lätta applikationer; trädgårdsredskap kan förvaras inuti, vilket kan barnens leksaker eller ens utemöbler, fast plast skjul kanske inte passar för större objekt såsom en trädgårdstraktor. En trä eller metall skjul kommer att vara mer lämplig för en sådan ansökan. Trä är oftast att föredra materialet eftersom det är lätt att arbeta med och det kan ändras enkelt att skapa funktioner som är användbara för husägare eller hyresgästen.

Naturligtvis kan det vara möjligt att bygga en bakgård lagringsenhet som är ansluten direkt till hemmet själv. Innan företaget ett sådant projekt är det viktigt att forska lokala lagar och förordningar som styr struktur tillägg till hemmet. Det är också viktigt att följa lokala bestämmelser för att undvika böter eller andra frågor. strukturer bör byggas i enlighet med det estetiska i hemmet, och de bör byggas på en plats där de inte stör någon av hemmets verktyg.