Vad är det Futures Industry Association?

September 3

Den Futures Industry Association är en branschorganisation som består av terminer provisions köpmän, handelsrådgivare och banker som är verksamma i USA, Asien och Europa terminsmarknaderna. Futures provisions köpmän liknar fondkommissionärer, eftersom de emot beställningar och betalningar för råvaruterminer. Etablerat i 1955, var Futures Industry Association skapats för att fungera som ett slags forum för olika idéer och diskussion angående terminer industrin. Denna förening hjälper till att ge information till sina medlemmar om olika relevanta ämnen genom olika publikationer och konferenser. Den Futures Industry Association lobbar också olika tillsynsorgan och utbyte för lagar och förordningar som kommer att gynna sina medlemmar. Sedan starten har det bidragit till att främja rättvis handel och förhindra missbruk av marknadsregleringar.

Den associationâ € s ordinarie medlemskap består helt av terminer provisions köpmän, medan associerade medlemmar inkluderar amerikanska och internationella clearinghus och utbyten, juridiska och redovisningsbyråer och banker. Ytterligare associerade medlemmar omfattar råvaruhandel rådgivare, införa mäklare och råvaru pool operatörer samt olika service- och informationsleverantörer som finns i hela världen. Enligt den Futures Industry Association, dess ordinarie ledamöter står för mer än 80% av alla kunder affärstransaktioner som sker på amerikanska terminsbörser.

Den Futures Industry Association fastställdes först i New York 1955 som föreningen för Commodity Exchange företag för att ge ett diskussionsforum och ett medel för att förbättra den övergripande operativa effektivitet terminer industrin i USA 1973 var föreningen utökades i ett försök att inkludera Chicago-baserade terminer provisions köpmän samt. Föreningen flyttade sitt huvudkontor till Washington DC 1978 och blev känd som Futures Industry Association. Under de senaste åren har föreningen breddat sin globala närvaro genom att etablera verksamhet i både Asien och Europa.

Den Futures Industry Association tjänar ofta som en slags länk mellan medlemmarna och den amerikanska kongressen, Commodity Futures Trading Commission (CFTC) och andra tillsynsmyndigheter vars politik och beslut kan påverka terminsindustrin. Association personal övervaka alla relevanta lagstiftnings- och regleringsverksamhet samt delta CFTC möten och utfrågningar i kongressen liksom. Den associationâ € s lag & Compliance Division ansvarar för övervakningen alla lagar och utvecklingar som kan påverka terminsindustrin.

Dessutom erbjuder föreningen sina medlemmar många olika typer av pedagogiska resurser och utbildning. Föreningen ger också ut Futures Industry Magazine sex gånger per år för termins proffs, mäklarfirma chefer, medlemmar av kongressen, och aktiv individ, institutionella och företags handlare. Den Futures Industry Associationâ € s styrelse håller val i mars varje år vid sitt årsmöte.