Vad är några turistattraktioner i Pensacola, Florida?

October 6

Pensacola, Florida har något för alla. Turistattraktioner i Pensacola allt från stränder och parker till historiska och militära museer. Pensacola Beach, Hawkshaw Lagoon Memorial Park, Historic Pensacola Village och National Museum of Naval Aviation är bara några av de populäraste resmålen i Pensacola.

The National Museum of Naval Aviation ligger vid Naval Air Station (NAS) Pensacola. NAS började träna i stort sett alla amerikanska WW II piloter och andra militära luftpersonal 1914. Nationalmuseum of Naval Aviation har mer än 130 Kustbevakningen, marinen och marinkåren flygplan från biplan till moderna flygplan. Corsair, Hellcat och Avenger flygplan från andra världskriget finns här liksom en uppvisning av fyra blå Angels Skyhawk flygplan.

Historic Pensacola Village är ett av de mest intressanta turistattraktionerna i Pensacola som det finns några ursprungliga artonhundratalet hem närboende. Till exempel, Julee Cottage hörde en fri svart kvinna vid namn Julee Panton och några av de artefakter i hemmet representerar några av Pensacola svarta historia. En annan ursprungliga hem här är 1805 Franska Creole hus som tillhörde Charles LaValle. Den LaValle hem är komplett med möbler som är gemensamma för perioden. Historic Pensacola Village har också ett tryckeri och en sele butik utställning.

Hawkshaw Lagoon Memorial Park är en av de mest unika turistattraktioner i Pensacola som det har de bara Saknade Barns Memorial i USA. Minnesmärket skulpturen heter The Sanctuary, och det kan ses från en utsiktsplats i parken. Den Hawkshaw Lagoon Memorial Park har också en gångbro och är känd för sin ekosystem som omfattar havsliv, djur, fåglar och växter.

Naturligtvis några av de bästa turistattraktioner i Pensacola är dess stränder. Pensacola Beach är populär bland turister och har skillnaden av att vara en av världens längsta barriär öar. Förutom att bara koppla av och njuta av solen och sanden, kan du gå ut på piren känd för fiske och för att titta på havet liv såsom strålar, delfiner, krabbor och hajar. Pensacola Beach är också en populär plats för vattensporter som segling och surfing.

  • Det finns många stränder att njuta av i Pensacola, Florida.
  • Sea life, inklusive delfiner, kan ses från piren i Pensacola.