Vad är några bra Ersättande Halloween godis?

February 10

Om du inte är ett fan av att bidra till sockertoppnoteringar på din grannes barn, eller om du bara vill ha något annat att dela ut på Halloween, hittar du massor av bra substitut för Halloween godis. Även godis är fortfarande traditionell, kommer en del föräldrar inte låta sina barn har det, och det finns gott om tandläkare varje år som utbyter små leksaker eller gåvor för godis, eller till och med betalar barnen att vända i deras godis. Föräldrar kan också göra samma sak, och om ditt barn älskar trick eller behandla men du inte vill att de ska ha socker, kan du få barnet en liten gåva som de kan "köpa" med sina godis leveranser. Små leksaker, torkad frukt, tuggummi eller andra enkel servering livsmedel kan göra bra godis substitut.

När du ger ut substitut för Halloween godis till grann trick-or-treaters, € youâ har fått så många alternativ. En sak som många barn älskar, och i undersökningar faktiskt kommer att välja precis så ofta som godis, är små, barn säkra leksaker som du kan köpa i bulk. Tänk värdet av skelett ringar, Halloween pennor och pennor, leksaksvisselpipor eller jack-o-lantern labyrinter i stället för att dela ut godis. Andra folks vill ändå ge ut en behandling, men kanske inte vill dela ut dem med socker.

I det här fallet kan du överväga olika godsaker som görs av naturen och gör goda substitut för Halloween godis. Du kan köpa lådor med torkad frukt, eller om dina trick-or-trea är väl kända för er, kan du ge härlig färsk frukt också. Det senare rekommenderas inte som ersättning för Halloween godis när man har barn som kommer till hemmet som inte känner dig, eftersom de flesta föräldrar wonâ € t låta barn ha oöppnade objekt från strangersâ € hem. En annan smaskiga alternativ till godis är att ge saker som individuellt förpackade granola barer eller kakor, och du kan hitta friska sorter av dessa i hälso- eller naturliga livsmedel butiker.

Även tuggummi anses ofta "godis", ger förpackningar av sockerfritt tuggummi brukar skadar inte tänderna, och kan faktiskt vara bra för barnens tänder när de används med måtta. Detta skulle säkert vara en tandläkare godkänd söt behandla så länge barnen inte har tandställning eller en massa fyllningar. Om du verkligen in i tandhälsa, kan du ge ut Halloween tema tandborstar, men dessa kan vara lite dyr.

Barnen kan också njuta av förändring; en fjärdedel eller ett par Dimes kan vara goda substitut för Halloween godis. Små presentkort för att få en glass eller en muffin i en lokal butik kan vara roligt också. Du bör nog undvika att ge ut alla godsaker som har jordnötter i dem, särskilt om de inte är korrekt märkta. Så du kanske vill hoppa över saker som nutty trail mix, men om du vet att dina trick-or-trea har inte jordnötter eller nötter allergier, kan detta vara ett bra alternativ.

Alternativt, några fler substitut för Halloween godis innehålla saker som små förpackningar av chips, kakor eller kex, individuellt förpackade beef jerky, en låda med kritor; listan kan sträcka så långt som din fantasi. Om du verkligen vill ge hemlagade godsaker, överväga att ha en alternativ förpackad behandla tillgänglig för dessa barn som du donâ € t vet. Även när du svepa dina godsaker, ange ditt efternamn och adress tillsammans med en ingrediens lista så att föräldrar lätt kan känna igen ursprunget till behandling och göra en bedömning av om det är något deras barn kan ha.

  • Hårda caramel godis kan lätt skada hängslen, kronor och sköra tänder.
  • Pennor är en bra Halloween fest för att ge för att lura eller trea.
  • Granola barer är en frisk Halloween fest alternativet.