Komma åt alternativa resurser för hjälp med R

February 3

Ibland få hjälp med R kräver att du är lite kreativ. Du kan behöva komma åt resurser som inte finns på din traditionella lista över var du brukar få hjälp. Dock kan följande alternativ vara värdefullt att få dig den hjälp du behöver.

Diskutera R på Stack Overflow och Stack Exchange

Stack Exchange är en populär webbplats där folk kan ställa och besvara frågor om en rad olika ämnen. Itâ € s verkligen ett nätverk av webbplatser. Två av Stack Exchange platser har stora samhällen av människor som ber och svara på frågor om R:

  • Stack Overflow: Här diskuterar programmering frågor i en rad olika programmeringsspråk, såsom C ++, Java, och R.
  • Korsvaliderad: Här diskuterar ämnen relaterade till statistik och datavisualisering. Eftersom R verkligen utmärker sig dessa uppgifter, det finns en växande gemenskap av R kodare på korsvaliderad.

Båda dessa webbplatser använder taggar för att identifiera ämnen som diskuteras. Båda platserna använda [r] taggen för att identifiera frågor om R. För att hitta dessa frågor, navigera till Tags avsnittet på sidan och skriv r i sökrutan.

Twittra om R

Om du vill gå med i diskussionen om R på Twitter, följ och använda hashtag #rstats. Denna hashtag lockar diskussion från en mängd olika människor, inklusive bloggare, paket författare, professionella R utvecklare och andra intressenter.