Vad är Osturducken?

September 6

En osturducken är en stek gjord av fyllning en struts med en turducken. Långt ifrån att vara en ny art av fågel, är en turducken en grillat som görs genom fyllning en anka med en kyckling, och fyllning här steken i en kalkon. Som ni kanske förstår, är en osturducken en extremt stor stek, som kräver en enorm grupp människor att konsumera det, och de flesta osturducken rapporter är apokryfisk. Konstruktionen ensam på en sådan grillat skulle ta minst två dagar.

Begreppet pack djur med andra djur är långt ifrån ny. Romarna, till exempel, var mycket förtjust i att göra komplicerade fyllda stekar med fjäderfä och lamm. Fyllda fjäderfä stekar bereddes i många delar av Europa för högtiderna under medeltiden, ofta integrera exotisk fågel som svanar och påfåglar. Dessa stekar utan tvekan inspirerat turducken, vilket framkommit i den amerikanska södern i den senare delen av 20-talet. När turducken utvecklades, skulle osterducken ha varit det logiska nästa steg i ögonen på vissa ambitiösa kockar, integrera den största kända fågeln på jorden in i en redan extravaganta skålen.

Processen att göra en osturducken börjar med urbening fåglarna inblandade. Detta skapar trasiga skivor av kött och hud. Många kockar vilja lämna huden på under mer smak, även om vissa väljer att ta bort det av olika skäl. Kött sedan kryddat, och de kan marinerad också. Vissa människor gillar att brine kött för att skapa en rik, aromatisk smak som också kommer att behålla fukten som osturducken tillagas.

Konstruktion av steken börjar med att lägga ut struts, skinnsidan nedåt, och som täcker det i ett lager av fyllning. Därefter kalkon skiktas på toppen, följt med ett lager av fyllning, och så vidare tills kycklingen har täckts i fyllningen. Härnäst kött rullas upp i ett block som sys ihop. Vissa människor tycker om att lämna benen på struts på estetiska skäl, så att den färdiga steken kommer mer liknar en faktisk fågel.

De fyllningar som används i en osturducken kan vara otroligt varierande. De kan innehålla skaldjur, korv, ett sortiment av grönsaker, frukter som apelsiner och päron, svamp, och andra ingredienser. Många människor gillar att använda helt olika smaksatta fyllningar vid varje lager för sort, och fyllningen är ofta kryddstark, liksom.

Cooking en osturducken kan ta mer än 12 timmar, och det krävs en mycket stor ugn, som upprätthåller en stabil temperatur. Skålen skall regelbundet vara basted också, för att hålla den fuktig. När osturducken rostas, är det tillåtet att vila i en halvtimme eller mer och sedan ristade för tabellen.

  • Fyllning en struts med en turducken resulterar i en extremt stor måltid.
  • En kyckling är i centrum för en osturducken.
  • Päron används ibland i en osturducken fyllning.