Hur väljer jag det bästa Leaf Shredder?

October 12

Det finns många skillnader mellan olika blad dokumentförstörare, och veta vad man ska tänka kan bidra till att minska de val. Det första du bör titta på är storleken på dokumentförstörare, eftersom det kommer att behöva vara hanterbart för den som använder den. Funktioner som rörlighet av enheten, vikt och strömkällan är alla viktiga överväganden. Arbetsuppgifterna bladet dokumentförstörare kommer att förväntas utföra måste undersökas för att säkerställa att maskinen har nödvändig kraft och mångsidighet. Den långsiktiga lönsamheten av bladet dokumentförstörare måste också övervägas, eftersom knivar, skärmar, linjer och andra delar slits ut med tiden och kan behöva bytas ut.

Storleken på ett löv dokumentförstörare kan göra en skillnad i hur den används. En lång dokumentförstörare har vanligtvis utfodringsområdet på toppen, vilket innebär allt som har att gå in måste lyftas. Tack vare gravitationen, bidrar detta maskinen för att strimla bladen mer effektivt men också kanske slitage på knän och bak i den person som använder den. Modeller som har justerbara baser eller rattar att låta enheten lutas ger fler alternativ för användning.

När man väljer ett blad dokumentförstörare, bör storleken hos motorn beaktas. En låg-hästkrafter motorn kommer att vara begränsad till fragmentering torra löv. En medelstor motor kommer att kunna hantera våta löv i viss mån, samt kvistar och tunna grenar. En hög-hästkrafter, kan tunga motorn brukar fungera som en flishugg och kommer att göra processen kort med nästan allt organiskt trädgårdsavfall. Storleken på en blad rivare är vanligen proportionell mot styrkan av motorn, såsom är vikten av maskinen.

En viktig, men ofta förbisedda, är den typ av blad som används aspekt av ett löv dokumentförstörare. Vissa modeller använder plastkabel som är knutna runt en spindel som blad. Dessa är mycket effektiva är fragmentering torra löv, är billiga att byta ut, men ofta slits ut mycket snabbt. Metallblad är starkare men också dyrare och kan vara svårt att ersätta och ta bort när de behöver slipas. Metallblad är också oflexibla, vilket innebär att en sten eller gren gör den till bladen kan fastna eller orsaka skada.

Området där bladen ur bladet dokumentförstörare även kan hjälpa bestämma vad enheten skulle vara bäst. Om det finns mycket litet utrymme mellan marken och botten av dokumentförstörare, då de strimlade blad måste rakade upp eller enheten endast över en presenning eller trasa. När det finns en bra mängd utrymme som finns mellan dokumentförstörare och marken, hinkar, burkar eller blad påsar kan placeras under enheten och fyllde lätt.

  • Strimlad blad måste rakade.