Hur väljer jag det bästa Eyeliner Pen?

January 5

Den bästa eyeliner penna kommer att ha en hållbar och flexibel spets, som kommer dig genom flera användningsområden. När du väljer eyeliner, bör du välja en färg som passar din hudton och ögonfärg och att din på att bära. Den eyeliner bör också ha några funktioner du behöver, till exempel allergivänliga ingredienser för känsliga ögon, en långvarig formel för hela dagen bärare, eller en vattentät formel om dina ögon tenderar att vatten.

En eyeliner penna kombinerar utseendet på flytande eyeliner med ansökningsprocessen av en penna liner. En ände av pennan har en tjock tuschpunkt, som används för applicering. Denna spets är i slutet av en rörformig behållare som innehåller den flytande makeup. Ett lock snäpper fast över tusch ände för att förhindra att makeup insidan från att torka ut.

Olika märken gör eyeliner pennor i flera färgnyanser. De flesta märken erbjuder svart, varierande nyanser av brunt, och en marinblå. Vissa märken erbjuder också mer exotiska färger som grönt, ljust blå eller lila, eller nyanser som har glitter eller skimmer i bläcket. Varje nyans ger en annorlunda effekt på ögat. Till exempel producerar marinblå en subtil effekt, medan en kolsvart ger en mörk, dramatisk effekt.

Varje tillverkare skapar en unik formel för deras eyeliner penna. Vissa formler är utformade för att fungera mer som en fläck på ögonen, vilket ger dem en varaktig utseende som inte bleknar snabbt. Andra formler är vattentäta, vilket innebär att eyeliner kommer inte smeta eller köra om ögonen får rinnande. Eftersom eyeliner kommer ut som en vätska, många tillverkare säljer en snabbtorkande formel, som gör det möjligt för eyeliner ställa snabbt på ögat för att minska chanserna för smetning eller smudging under applicering.

Personer med känsliga ögon eller hud kan få allergiska reaktioner mot olika typer av makeup. Dessa reaktioner kan orsaka ögon till vatten eller att huden blir röd och irriterad. En allergivänliga formel har färre ingredienser och är säker för känslig hud och ögon.

När du använder en eyeliner penna, ta bort locket och vrid produkten upp och ned, så att vätskan utgör kan strömma in i filt. Tryck på punkten på tusch mot ögonvrån. Kör spetsen längs din ögonlinjen i ett snabbt slag. Låt produkten torka helt innan du stänger dina ögon för att förhindra kladd.