Vilka är de olika typerna av Network Marketing Tools?

April 17

Ett nätverk är en interrelaterade och sammankopplade grupp. Network marknadsföring är ett annat namn för multilevel marknadsföring och det nätverk som avses är oftast ett affärsnätverk som bildas av en producent av varor eller tjänster och distributörer som tjänar i allmänhet en provision från försäljning av varor och tjänster, samt för att rekrytera andra att bli distributörer. Nätverks marknadsföringsverktyg är någon form av programvara, metrisk, eller annan enhet som främjar nätverksmarknadsföring.

Det finns två huvudkategorier av nätverks marknadsföringsverktyg. Den första kategorin paret skiljer dessa nätverk marknadsföring verktyg som är berättigade från dem som är olagliga. Den andra kategorin paret skiljer de som har bara legitim användning från de som kan vändas till olaglig användning. Eftersom Federal Trade Commission (FTC) identifierar vissa nätverksmarknadsplaner och vissa försäljningsmetoder är förbjudna, är det viktigt att granska alla nätverk marknadsföring verktyg och användning som den kommer att gå till att se till att inga överträdelser sker.

Ett exempel på en olaglig nätverk marknadsföring verktyg är ett program som skapar en webbsida genom att skrapa och reposting information från andra webbplatser på ett nätverk marknadsförare hemsida. Detta kallas också webb skörd. I vissa fall bara plagiarizes informationen, vanligtvis utan kredit. I andra fall, bryter det också källan webbplatsens användarvillkor.

En av de främsta nätverks marknadsföringsverktyg är e-post. Det är värt att stanna och tänka på att systemet för att se till att funktioner - som kan vara bra nog för personlig e-post - passa behoven av nätverksmarknadsföring. Hur man erhåller de e-postadresser, användning man sätter dem till, och innehållet i de e-postmeddelanden som skickas alla har potential att sätta nätverk marknadsförare på ena sidan av lagen eller det andra. All kommersiell e måste uppfylla villkoren i CAN-SPAM Act (Styra Assault av icke-Beställd Pornografi och marknadsföringslagen från 2003).

Det är inget fel med kommersiell e-post i sig. Såvida inte informationen sidhuvud och ämnesraden är korrekta, är budskapet korrekt identifierats som en annons, är avsändarens fysiska postadress tillhandahålls och opt-out-meddelande med tydliga åtgärder för att förhindra framtida e-postmeddelanden tillhandahålls, kan kommersiella e vara i strid med lagen. Detta är ett exempel på ett verktyg som är legitimt eller olagligt beroende på hur den används.

En annan av nätverks marknadsföringsverktyg, kontakthanteringsprogram, i och för sig, presenterar inga problem. Man kunde bara missbruka genom att fylla den med information som inte var rätt sätt. Annat än att det är helt enkelt ett bra sätt att hålla värdefull information organiseras i tillgängliga sätt.

Andra verktyg som används av nätverket marknadsförare inkluderar olika sätt att skapa kontakt på Internet. Dessa inkluderar hemsidor, forum, chat-rum, bloggar, snabbmeddelanden, Twitter och Facebook. Dessutom kan vissa nätverk marknadsförare använder telefonsamtal och snigelpost.

  • MLM säljare kan tjäna provision från försäljningen av de människor som de rekryterar i verksamheten.
  • Network marknadsföring är ett annat namn för multilevel marknadsföring.