Hur väljer jag det bästa gratis Marching Band Music?

April 16

När musik avdelningschefer, bandledare och andra musikaliska ledare måste välja den bästa gratis marching band musik, är det viktigt att bedöma anbuden i termer av deras format, liksom innehållet, och hur musiken kommer i praktiken att användas av bandmedlemmarna . Musikkårer är viktiga delar av musikavdelningarna på många skolor och universitet. Om en budget inte får besluta om en kostsam noter köp, bandledare måste ta reda på hur man utrusta sina band med rätt musik och andra källor till en lägre kostnad.

De ansvariga för musikkårer kan välja fritt marching band musik enligt eventuella problem med juridisk prestanda. Det är viktigt att fastställa om marschera musikband musik är allmän egendom, eller om en upphovsrätt förbjuder replikering eller offentligt framförande. Alla dessa rättsliga frågor bör noggrant undersökt av de människor som kommer att använda gratis marching band musik.

När det gäller den faktiska användningen av marching band musik, bör de som utvärderar olika erbjudanden överväga formatet. Musik ska vara i registret över de instrument som kommer att användas i musikkåren. Den bör innehålla tillräckligt instruktion för alla instrument i bandet. Den bästa gratis musik kommer att omfatta hjälp slagverk märken för trumsektionen av bandet. En ledare eller annan individ kan behöva inhämta synpunkter från andra som deltar i musikprojekt för att se till att musik val kommer möta behoven hos hela laget, inklusive trummisar, vokalister, eller andra.

Mest gratis marching band musik kommer i form av noter. Vissa kan också finnas tillgängliga i alternativa former, såsom tabulatur för stränginstrument eller andra typer av instrument. Band ledare bör också utvärdera dessa olika format för att räkna ut vad som är rätt för sitt band eller avdelning.

I vissa fall innebär fri marching band musik inga instruktioner för hela sången eller lappar. Band ledare kan behöva se över musiken noggrant för att vara säker på att det ger alla vad de behöver för en kommande prestation. Generellt användarna behöver tillgång till hela uppsättningen av musik, och inte bara en "rättegång" eller ofullständig bild, för att se om de kommer att kunna använda musiken som ett hållbart alternativ för band praxis och föreställningar.