Vad är några tips för eyeliner?

October 3

Syftet med eyeliner är att definiera och accentuera formen på ögat. När du ansöker eyeliner, anser det önskade resultatet. Om du söker en dramatisk look, prova flytande eyeliner. För en mjukare look, försök penna eyeliner. Oavsett om du använder en borste eller penna, till ITA € s hjälp luta huvudet tillbaka något när eyeliner så att du kan se vad du gör. En mörk ögonskugga kan även fuktas för att användas som eyeliner.

Färgmässigt använda dessa riktlinjer: grå, brun, brons, plommon och marinen är bra accentfärger för lätta färgade ögon. För mörkare ögon, svart, brunt och plommon nyanser är smickrande. Silver och grå nyanser kompletterar gröna och blå ögon, som är guld färger för gröna ögon och rödbruna nyanser för blå ögon.

Applicera eyeliner efter ögonskugga, men före mascara. Att rada det övre ögonlocket, dra en linje från insidan hörnet över övre ögonlocket mycket nära fransraden. Vänta en kort stund innan du öppnar ögonen helt för att förhindra utsmetning. Denna eyeliner Programmet skapar en illusion av tjockare övre fransarna.

För det nedre ögonlocket, rita en liknande linje från den yttre kanten av ögat omkring två tredjedelar av vägen mot den inre kanten. Uppsök en fin linje look på de nedre lock, kladdar lite med ett finger eller bomullspinne, om så önskas. För att skapa en stadig hand när eyeliner, försök vila armbågen på disken eller annan hård yta och vila handleden i ansiktet.

Andra frågor att tänka på när de ansöker eyeliner: olika eyeliner produkter producerar varierande resultat. En flytande eyeliner varar längst, men bör endast användas på de bästa fransarna eftersom dess effekt är för dramatisk för finare, nedre fransarna. Innan ansökan, kontrollera en flytande eyeliner för klumpar eller överskott produkt.

Pencil eyeliner är enklare att tillämpa och därmed mer populär. Den penna formen kommer i vattenbeständiga och vattentäta versioner, även. En penna eyeliner bör hålla slipas och kan värmas och mjukas vid behov med hetta dina händer eller en varm hårtork. En annan produkt är grädde eyeliner, som levereras i en burk formulär och liknar flytande eyeliner. Ett pulver eyeliner liknar en ögonskugga och skapar en mjukare, mer naturlig look.

  • Eyeliner penna kan användas för att skapa en djärv, dramatisk look för ögonen.
  • Flytande eyeliner kan ha en dramatisk effekt.
  • Silver, grå och guld färger kompletterar gröna ögon.
  • Permanent eyeliner ansökan kan vara ett alternativ för personer som kämpar med att tillämpa makeup.
  • En kvinna klädd i svart eyeliner har Blush tillämpas.