Att köpa en begagnad lastbil, individ

August 12

Du funderar på att köpa en lastbil, och du inte har en massa pengar. Så, för att kunna få vad du vill, du bestämmer att du ska få din lastbil med hjälp av annonser i din lokala tidning. Grattis! Detta är förmodligen en av de bästa sätten som du kan gå om att få den perfekta lastbilen du alltid har velat.

Som du går igenom annonser, och göra ditt beslut om vilka som ska prova och köpa, tänk på några saker. Det första som du bör försöka komma ihåg är att du kommer att vilja använda din bästa telefonen etikett när du ringer för att ställa in en tid att titta på din framtida lastbil. Detta är ett viktigt steg, på grund av det faktum att du vill göra ett positivt intryck på den person som säljer lastbilen. Vad detta betyder är att du inte vill ringa för att be om en chans att titta på din nya lastbil under mitt i natten. Innan du ringer för att ställa upp utnämningen, göra en lista över alla de frågor som du kommer att fråga ägaren, och på det sättet kan du skriva ner svaren, och hjälp i din jämförelse av fordonen.

Som du bege dig till ditt fordon för inspektion, kom ihåg att du är i huvudsak att gå till ett affärsmöte. Se till att du beter dig själv, och på samma gång om du blir försenad, ring i förväg och låt dem veta. Prova och ta en mekaniker tillsammans med dig för att se bilen, om du inte kan då du behöver ta en checklista tillsammans med dig att veta vad du letar efter. I grund och botten, du vill titta på slitage av fordonet för att säkerställa att det är förenligt med den påstådda åldern och användning av fordonet. Allt som inte ser ut som det matchar med vad du får höra, tveka inte att fråga varför inte. Ett av de nya sätt som du kan kontrollera ett fordons historia är att få en CarFax rapport. Du kan gå online, och så länge du är villig att betala ca $ 30,00, och har Vehicle Identification Number (VIN) så kan du få en ganska omfattande och detaljerad historia för din framtida fordon.

Slutligen, om du är ganska säker på att du kommer att köpa bilen i annonsen, så ta med din betalning. Använd kontanter om möjligt. Många människor kommer att vara villiga att komma ner i begärt pris, ibland ganska kraftigt, när de ser några kalla hårda kontanter i deras ansikten.