Hur väljer jag det bästa Entryway Tables?

December 2

Börja välja bland farstun bord genom att mäta farstun där du tänker placera tabellen. Du kommer att behöva ta noggranna mätningar av det utrymme för att se till att du inte köper ett bord som är för stor för utrymmet, därigenom blockera en väg eller orsaka skada på själva tabellen. När du har noggrant mätte utrymmet, bestämma de största måtten i tabellen du funderar kan ha utan att störa användningen av dörren eller blockera normala gångvägar genom rymden. Begränsa din sökning genom att eliminera tabeller som är för stora för utrymmet eller för litet för dina behov.

När du har fastställt din utrymmesbegränsningar, bestämma vilken stil av farstun bord du vill överväga. Det kan vara bra att börja med att bestämma vilken typ av material som du vill ska användas för att konstruera tabellen. Olika träslag används vanligtvis för att bygga entryway tabeller, även om andra material, såsom vissa metaller och även glaset kan användas för att konstruera tabellen. Trä ger ett mer traditionellt utseende, och lagt dekorativa blomstrar är mer sannolikt på ett träbord eftersom trä är lättare att arbeta med på bygg än vissa andra material.

Tänk på vad du kommer att placera på eller i farstun bord du funderar också. Om du planerar att placera en tung växt eller ömtålig konstverk som en skulptur på bordet, måste du se till att bordet är exceptionellt robust och stark nog att hålla vikten av dessa objekt. Om man i stället du tänker använda en låda i tabellen för att bara hålla nycklar och solglasögon kommer tabellen inte behöver vara överbyggd och kan faktiskt vara mycket mindre än andra bords sorter. Om du vill ha mångsidighet, välj en överbyggd modell så att du kan placera tyngd på det om du väljer.

Det är viktigt att bestämma din budget för inköp farstun bord. Priset på ett bord kan variera avsevärt beroende på de material som används, tillverkaren eller varumärke, storleken på bordet, och ytterligare funktioner. Antika bord kommer utan tvekan att kosta mer än moderna bord, och de kommer också att kräva mer underhåll för att förhindra skador från fukt eller stötar. Vissa träslag och metaller kommer att vara dyrare än andra; teak och cederträ, till exempel, är skogen som är naturligt vacker och motståndskraftig mot vattenskador, men de är också dyrare än andra träslag som kan kräva behandling och skydd mot skador.