Vad är Internal Revenue Code från 1986?

May 14

Internal Revenue Code of 1986 (IRC) är den huvudsakliga dokument som styr skattelagar i USA. En betydande tillägg till tidiga skattehandlingar, var 1986 IRC skapats som en del av en översyn av Internal Revenue Service (IRS) innebar att modernisera skattesystemet. Det är allmänt betraktas som en förlängning av en 1954 version av samma kod; även om få ursprungliga bestämmelserna ändrades, blev många ytterligare objekt till, klar eller utvidgas.

Beskattningen och rättslig process för nästan alla typer av penningtransaktion att landet kan få omfattas av detta dokument. Områden som beskrivs inkluderar skatter på gåvor och dödsbon, tobak, skjutvapen, alkohol, förvaltningsfonder, sysselsättning, egenföretagande, pensionsplaner, spel och fastighets. Naturligtvis slutade dokumentet upp att vara otroligt lång, lämnar utrymme för många medlemmar av kongressen för att invända mot den bokstav storlek skattelagstiftningen. Intressant, några Congresspeople som har kommenterat på längden överens om den verkliga storleken; uppskattningarna i kongress- tal varierar från 2.000 sidor till 2,5 miljoner sidor.

Komplicerat som det kan vara, IRC förs och förändrat många politikområden i ett försök att möta den föränderliga finansiella världen i slutet av 20-talet. En stor förändring var att begränsa Individual Retirement Account (IRA) avdrag. Före ändringen, kan någon dra bidrag till den universella IRA från sina skatter, även om den skattskyldige hade andra pensionsplaner via arbetsgivare eller haft betydande personlig förmögenhet att upprätthålla honom eller henne genom pensionering. Efter Internal Revenue Code från 1986, kunde avdrag endast fattas av vissa individer, särskilt de med inga andra pensionsplaner.

En annan stor förändring var avskaffandet av federala skatter för dem under gränsen inställda fattigdomen. Detta hjälpte skattebetalarna redan kämpar för att överleva, särskilt i det klimat av tunga inflationen i början av 1980-talet. Elimineringen av denna skatt, tillsammans med flera bestämmelser som stängde skatte shelter vägar för rika skattebetalare, hjälpte rita stöd av kongressens demokrater till dokumentet.

Sedan den ursprungliga passagen av Internal Revenue Code of 1986, har kongressen förändrat dokumentet praktiskt taget varje år för att återspegla förändrade behov och ett fluktuerande finansiella systemet. Även om ingen förändring har varit tillräckligt stor för att uppmana till det dokument som ska döpas på nytt, längden och bestämmelser fortsätter att krypa upp. Vissa kritiker av skattelagstiftningen klagar på att dokumentet är nu så länge, det är nästan omöjligt att begripa och leder till motsägelser, förvirring, och förlorade intäkter på grund av de tunga bestämmelser inom koden.

  • USA ansluter sig till ett progressivt skattesystem, där människor som faller under en viss fattigdomsnivå skyldig mindre skatt på alla inkomster.