Vad bör jag tänka när man köper ett hem vindkraftverk?

March 2

Ett hem vindkraftverk är en enhet som genererar elektricitet likt de kommersiella versionerna gör, bara i mindre skala. Turbinen är konstruerad för att ge el bara för en bostad, vilket kan hjälpa till att sänka de elektriska räkningar för att vistelsen betydligt. Även om det finns ett antal faktorer att tänka på när man väljer ett hem vindkraftverk, de viktigaste punkterna omfattar den genomsnittliga vindhastigheten i området, och storleken på enheten.

Även en hem vindkraftverk kan vara en betydande del av utrustningen. Tornen gå upp till ett genomsnitt på 100 meter, men kan vara betydligt längre än så. Detta är en orsak till att många kommuner kommer att kräva en hel del storlek på minst ett tunnland eller mer för ett hem vindkraftverk, om man tillåts alls. För de flesta människor, gör kravet partistorlek det omöjligt att sätta upp ett torn. Människor i den här situationen har ett annat alternativ, dock.

Vissa vindkraftverk installeras utan torn. Ett hem vindturbin, till exempel, kan anslutas till toppen av ett hus, eller monteras på en stolpe vid sidan av hemmet, och fortfarande användas för att fånga vinden. Medan de flesta kommuner tillåter detta, det gör det utgör en del tydliga nackdelar. Många gånger, på grund av obstruktion av närliggande byggnader och träd, kommer denna typ av hem vindkraftverk inte att kunna dra full nytta av områdets medelvind. Även om detta kan vara ett alternativ i stora öppna områden, med hjälp av ett torn i sådana områden är oftast det bästa alternativet, om det inte är förbjudet i lag eller zonindelning synvinkel.

I de flesta fall bör de som överväger att köpa ett hem vindkraftverk räkna med att spendera minst $ 10.000 amerikanska dollar. De med stora torn kommer sannolikt att kosta minst det dubbla. Några av de mindre versioner som kan installeras på hustak kan vara lite mindre. I de flesta fall, om att köpa en liten vindturbin för hemanvändning, köpeskillingen kommer sannolikt också omfattar leverans, installation och anslutning. När detta är klart är systemet redo att börja generera kraft för hemmet.

För de områden där det finns en betydande mängd vind, kan systemen vara ganska kostnadseffektivt. Ett hem vindkraftverk har potential att minska elräkning men så mycket som 90% i riktigt bra månader, även om det mest realistiska antagandet att bör göras är att det kan skära elräkningar i hälften. För att ens nå en minskning med 50%, en medelvind på minst 10 miles per timme (16 kilometer per timme) behövs. De som har taket modeller kan behöva minst 12 och 15 mph (19 till 24 kilometer i timmen) för att systemet ska verkligen vara värt bekostnad av att sätta den i.

  • Ett vindkraftverk.