Dag Kostnader Trading Du kan inte dra av från din skatt

March 7

Dag handlare ådra vissa kostnader som kan? € t att dras från inkomstskatter. Itâ € s besvikelse, men åtminstone om du vet vilken dag för handel kostnader de är uppriktiga, du kan planera därefter.

 • Provisioner: Varje gång du gör en handel, måste du betala en provision till din mäklare. Det kan vara små, men du måste betala den. Och du canâ € t avdrag för denna kostnad. Innan du fräsa i upprördhet, läs här: Du canâ € t dra det, men du kan lägga till det kosta och subtrahera det från vinsten på din handel.

  Inklusive provision utifrån din handel fungerar som ett avdrag i fråga om den skatt du betalar, men itâ € s bättre för dig att itâ € s inte ett avdrag eftersom itâ € s inte omfattas av de begränsningar som påverkar avdragsrätten för övriga kostnader.

  Om din statliga avgifter överföra skatter på värdepapper, de hanteras på samma sätt som provisioner.

 • Aktieägar möten: Företagen håller årliga möten för sina aktieägare varje år, oftast vid eller nära företagets huvudkontor. Ibland är de dödligt tråkig, men andra är extravaganzas där företaget visar upp nya produkter, visar upp stora prestationer, och tar frågor från någon närvarande. Och några involverar tvistefrågor som kan leda till protester och slåss, vilket är underhållande att titta på om du arenâ € t påverkas direkt.

  För långsiktiga investerare, kan dessa möten erbjuda värdefulla insikter om en companyâ € s framtidsutsikter. Daytraders förmodligen wouldnâ € t hitta dem mycket användbara. Hursomhelst, IRS wonâ € t låta någon dra transportkostnaderna, hotellövernattningar, måltider och andra kostnader som är involverade i att delta en stockholdersâ € möte.
 • Investerings seminarier: Finansbranschen erbjuder alla typer av konventioner, kryssningar, och seminarier för daytraders. Du kan spendera dina dagar deltar utbildningsseminarier stället för att faktiskt handel, om du var så benägna. Du € re välkomna att gå till dessa, och i många fall, bör du. Du kanske lär dig saker som skulle hjälpa dig handla mer effektivt. Men canâ du € t dra kostnaderna.

  Thereâ € s del gråzon här. Du canâ € t dra av kostnaderna för att delta seminarier, men du kan dra av kostnaderna för investerings råd och rådgivning. Vissa seminarier kan betecknas som investeringsrådgivning. Det är därför du behöver en erfaren skatterådgivare för att hjälpa dig.

Märkte du att två av de ej avdragsgilla kostnader kategorier har potential att engagera resor? IRS inte vill att folk köper tio aktier i Hawaiian Electric Industries lager och sedan försöka skriva ut en resa till companyâ € s årsmöte i Honolulu, och inte heller anser kryssningar som råkar innehålla ett föredrag av författaren till en bok på att investera för att vara äkta investerings råd. De ser dessa aktiviteter som semestrar och semester är inte avdragsgilla.