Vad är en Curtain Rail?

July 29

En gardinstången är en lång stång som är fäst vid en vägg precis ovanför ett fönster, och det används för att hänga gardiner på. Det finns många sorter och storlekar av gardinstänger, och det är bäst för någon att noggrant välja en som kommer att lägga till ett Rooma € s dekor snarare än försämra den. En gardinstången kan vara prefekten accent till alla rum om det väljs och placeras på rätt sätt.

Gardinen järnväg som en person väljer bör baseras på hur personen vill rummet att flöda. Om en person vill ha ett rum med en mer modern klimat, bör han eller hon välja en STYMPA skena som speglar det temat och är tillverkad i en fashionabel modern stil. Förutom temat, måste en person också överväga färgschema i rummet när du väljer en STYMPA skena. Till exempel, om de huvudsakliga färgerna i rummet är svart och vitt, bör gardinstång vara offsetfärg, eller den färg som är mindre närvarande, i syfte att neutralisera flödet av rummet. Gardinerna som hänger från gardinstången är huvudattraktionen, och stilen och färgen på järnväg bör vara neutral och mindre betonat att återspegla detta.

Innan du installerar eller ens köpa en gardinstången för att lägga till inredningen av ett rum är det viktigt att området ovanför fönstret mätas för att säkerställa att gardinstången som väljs kommer inte bara att vara smakfulla men funktionell. Det finns gardinskenor tillgängliga som är justerbar, men om mätning av arean är inte möjlig. Gardinstänger kan köpas i nästan alla hem leverans butik, järnaffär eller stora köpcentrum.

Installera gardinstänger är ett enkelt projekt som alla gör-det-själv person kan slutföra. De typiska verktyg som krävs för att utföra den här installationen är en nivå för att se till att rälsen är rak, ett måttband, skruvar, nitar och en skruvmejsel som har den huvudet. De flesta gardinstänger säljs med skruvar och fästen och kan inkludera en instruktionsblad. Gardinen skenan måste vara korrekt installerat innan gardinerna läggs, eller det finns risk för skador.

Efter man väljer en gardin järnväg som lägger till flödet av rummet, till nästa steg den att lägga gardiner och att njuta av det och behålla den. Gardinstänger inte kräver mycket underhåll, bara en lätt damning då och då. Tumregeln är om gardinerna behöver ändras eller tvättas, är det dags att damma av gardinstången.

En gardinstången kan också vara en härlig plats att sätta semester eller säsongs accenter. Till exempel är en skena en underbar plats att linda falska murgröna vinstockar under sommaren och en härlig plats att hänga snöflingor i fönstret för vintern. En gardinstången är ett enkelt men effektivt verktyg för att ge känslan och flödet av ett rum, om det väljs och installeras på rätt sätt.

  • En gardinstången är en lång stång som är fäst vid en vägg precis ovanför ett fönster, och det används för att hänga gardiner på.