Vilka är fördelarna med Wheat Germ?

August 24

Fördelarna med vetegroddar är många, en av dem är att denna höga fiber, är en de tastier hälsokost hög proteindelen av vete. Det kan lätt integreras i massor av recept eller läggas till saker som spannmål eller smoothies att inkludera extra näring. Såvida människor är intoleranta mot vete, kommer de flesta hitta denna del av vete kärnan lättsmält, även om det kan vara en god idé att börja långsamt i att lägga det i livsmedel på grund av sitt innehåll relativt hög fiber.

Itâ € s svårt att veta var man ska börja när man diskuterar fördelarna med vetegroddar. Den innehåller förvisso många vitaminer och mineraler som är hälsosamma för kroppen. En en-ounce (28.35 g) portion har 10% av det rekommenderade dagliga intaget av järn, och fungerar också som en bra källa för vitamin B6, folsyra, magnesium, kalium och fosfor. Denna samma storlek servering har fyra gram kostfiber och åtta gram protein, och maten är ett utmärkt sätt att uppfylla kraven för både utan att lägga alltför många extra kalorier.

Vissa människor kan ifrågasätta nyttan av vetegroddar, när de bedöma innehållet i en enda ounce servering kalori. Denna portion innehåller drygt 100 kalorier och tre gram omättat fett. Förutsatt att vetegroddar är en del av en hälsosam kost med låg fetthalt, är sannolikt inte av mycket oro de extra kalorierna. Vetegroddar är kolesterol fri och dess innehåll lösliga fibrer kan också ge en känsla av fullkomlighet som kan hjälpa människor att motstå småätande eller lägga extra kalorier till kosten vid andra tillfällen.

En av de verkliga fördelarna med vetegroddar är att den kan användas på så många sätt. Det kan enkelt läggas till såser som marinara, där den kommer bulk upp såsen utan att påverka smaken. Det kan också vara ett substitut för en del av mjölet i bakade varor. Medan de flesta recept wonâ € t anpassar sig väl till total substitution, med hjälp av en halv kopp vetegroddar för samma mängd vitt mjöl kan packa näring i recept för pannkakor, våfflor, kex, muffins eller ens cookies. Folk strö även vetegroddar på saker som yoghurt eller spannmål, eller det kan läggas till smoothies.

De övertygade om fördelarna med vetegroddar förmodligen redan hur man hittar den. Den oinvigde bör veta det kommer i två grundtyper: rostat och untoasted. Vissa märken är berikade med vitamin E eller ett fåtal märken har en honung vetegroddar typ. Rostade typer har oftast en smak som påminner om rostade nötter, medan untoasted är inte lika krispigt. Antingen typ måste kylas efter öppnandet, eftersom vetegroddar kan härskna. Om produkten smakar bittert, itâ € s förmodligen härsken och itâ € s tid att köpa en ny leverans.

  • Vetegroddar kan läggas till svammel Smet att öka fiber.
  • Använda halv kopp vetegroddar för samma mängd vitt mjöl kan packa nutrition i recept för pannkakor.
  • Vete öron tillsammans med en liten hög med vetekärnor (även känd som veteberries).
  • Vetegroddar.
  • Vetegroddar är hög i fiber och protein.
  • Vetegroddar, som innehåller fibrer, kan läggas till smoothies.