Vad är Black Hills National Forest?

March 5

The Black Hills National Forest i USA omfattar 1.071.741 hektar i västra South Dakota och ytterligare 175.391 hektar i Wyoming. Den sträcker sig över totalt sju län mellan de två staterna. Den 22 februari 1897 var Black Hills Forest Reserve uppdrag av president Grover Cleveland för att skydda naturresurserna från brand och oansvariga avverkningsmetoder. År 1905 överfördes ansvaret för skogen antas av US Forest Service, som då var en ny myndighet inom US Department of Agriculture. Det döptes om Black Hills National Forest 1907.

Indianer såsom Arapaho, Cheyenne, Kiowa och Lakota visste Black Hills väl, och arkeologer tror regionen kan ha varit ockuperat 10.000 år sedan. Den Lakota kallade området Paha Sapa, vilket betyder "kullar som är svart." Namnet "Black Hills" härstammar från denna översättning.

Från långt borta, de Ponderosa tallar och granar gör kullarna visas som en svart ö på prärien. Black Hills täcker en yta som mäter 125 miles med 65 miles. Inom intervallet, bäckar, sjöar, dammar, gulches, raviner, gräsmarker, grottor och, naturligtvis, skogsmark alla hittas.

Besökare till Black Hills National Forest kan utforska 353 miles av stigar till fots, till häst eller med cykel. Den Centennial Trail är den längsta, på 111 miles, tar upptäckts genom flera typer av mark: äng, skog och canyon. Två stigar finns tillgänglig för körning turer. När det är dags för en paus, kan besökarna ta del av de 31 campingplatser och 32 rastplatser.

Vandrare kan välja från ett stort urval av spår och vildmarksområden. Utmanande toppar och dalar finns för klättrare, och det finns grottor att utforska. Båtliv och vattensporter finns på områdets sjöar.

Jakt och fiske är populära fritidssysselsättningar i Black Hills National Forest. Fiskare kan prova lyckan i bäckar och sjöar för ädelfisk som abborre eller öring. Jägare kan hitta, ankor, kalkon, rådjur och älg. Forest Service kräver inte tillstånd för jakt eller fiske, men både South Dakota och Wyoming gör, och en statlig licens krävs för dessa aktiviteter.

Explorers kommer att få en chans att se några av de djur och växter som finns i Black Hills National Forest. Växter infödda till Great Plains kan ses sida vid sida med växter infödda till Klippiga bergen. Bighorn får, älg, bison, pumor, hjortdjur och Whitetail rådjur kan ses längs lederna.

Förutom att vara en populär destination, är Black Hills National Forest också en källa till naturresurser. Tillstånd finns från Forest Service för ved, transplantationer, kottar, bär och julgranar. Skiffer är också tillgänglig för samling med tillstånd. Större loggning och gruvkontrakt hårt reglerad av Forest Service.

  • Bison kan ses längs lederna i Black Hills National Forest.
  • Black Hills var mycket bekant för flera indianstammar.
  • Pumor bor i Black Hills National Forest.
  • Black Hills National Forest ligger främst i västra South Dakota.
  • The Black Hills National Forest skapades för att skydda skogen från oansvariga avverkningsmetoder.
  • Besökare till Black Hills National Forest kan utforska 353 miles av stigar till fots, till häst eller med cykel.