Hur väljer jag det bästa Webbed Lawn Chair?

February 24

En simhud gräsmatta stol är ett billigt sätt att lägga sittplatser till en uteplats, veranda eller däck. Dessa stolar är lätta, relativt attraktiva, och lätt att förvara när de inte används. Välja den bästa simhud gräsmatta stol handlar om att hitta stolar som är någorlunda attraktiv för dig, och stolar som kommer att stå upp till regelbunden exponering för elementen. Välj en simhud gräsmatta stol som är välgjorda och billigt, och en som är gjord av material som står emot vattenskador medan det fortfarande är stark nog för regelbunden användning. Vissa mer modern design är mycket mer attraktiva, men de kommer att bli dyrare än äldre stil modeller.

Väven på simhud gräsmatta stol bör vävas tätt för att undvika för mycket lossnar eller brist på stöd. Loose bandet är mer känsliga för skador, så en ny stol bör tätt sår, eftersom bandet kommer mjuka upp över tid oavsett kvaliteten på stolen. Vissa simhud gräsmatta stol modellerna har bredare sadelgjord, medan andra har smalare sadelgjord; smalare sadelgjord kommer att hamna mer stödjande och mindre känsliga för skador, men bara om det är vävt ordentligt och tätt. Bredare sadelgjord hamnar lossar eller stretching snabbare, men detta kommer att vara billigare av de två alternativen.

Ramen för simhud gräsmatta stol kommer också att ha en inverkan på dess styrka. Metall, trä och plast är de tre vanligaste material som används för en simhud gräsmatta stol ram och varje material har sina fördelar och nackdelar. Trä är oftast den mest attraktiva materialet, och en del skog är ännu ganska resistenta mot vattenskador, men de flesta skogar är mer mottagliga för röta och sprickbildning än andra material. Trä kommer också att vara en av de dyrare material.

Metall ramar är någorlunda starka och lätta, beroende på vilken typ av metall. Aluminium är vanligast använda, eftersom det är motståndskraftigt mot rost och andra vattenskador, och det är ett mycket lätt material. Ramen är känsliga för skador, men eftersom tunnväggig aluminium kan går lätt sönder när påverkade. Rostfritt eller galvaniserat stål är ett bättre val, men det kommer att bli tyngre och dyrare.

Plastramar har blivit allt vanligare, eftersom de är mycket billigt och motståndskraftigt mot vattenskador och solskador. Plast kommer att kräva litet eller inget underhåll och är relativt stark, även om det kan tendera att vara flexibel och är benägen för sprickbildning efter gång. Plast är också en av de minst miljövänliga alternativ, så om du är orolig med miljövänlighet, kan detta inte vara det bästa valet.