Vad är String Lights?

February 20

Bara om alla har kommit i kontakt med strängar lampor vid ett eller annat tillfälle. Från fest strängar av ljus som finns i hemmen och runt staden under vinter semester säsonger hela vägen fram till kreativ belysning på vissa restauranger, sträng lampor hjälper till att skapa attraktiva inställningar. Består av tror elektriska ledningar inneslutna i tålig plast och med ett antal små uttag för glödlampor, sträng lampor finns i storlekar från mycket petite till den stora och storslagna. Här är några exempel på olika typer av sträng lampor, bland annat hur de kan användas året runt.

Kanske den vanligaste av alla sträng lampor är delar av julbelysningen som pryder hem, gårdar och företag under december månad. Finns i delar av tydliga, fasta, och flerfärgskombinationer, dessa speciella semester ljus innehåller ofta möjlighet att kvar på, blinkande, eller sätts till en chaser mönster. En del människor föredrar den enkla skönheten i de klara lampor, medan andra gillar symmetri sträng lampor i en färg. Ytterligare andra älskar mångfalden av slumpmässiga färgade lampor, och de effekter de har på de unga och unga i sinnet.

Alltmer, trådar av sträng lampor för inomhus och utomhus parter är populära belysning och humör inställningsmöjligheter. Tillverkade för att uppfylla samma specifikationer som används för semester string ljus, dessa parti lampor har ibland något lite extra. Lökar eller glödlampa covers formade som olika objekt kan lägga till det roliga. Till exempel kan sträng lampor för en St. Patrickâ € s Day party har glödlampa omslag i form av klöver. Sträng ljus för Valentineâ € s Day får idrotten hjärtformade lampa omslag. Oavsett temat för partiet, det finns en god chans att glödlampa omslag kan placeras för att matcha tillfälle.

Restauranger också vänder sig till sträng lampor för att lägga till en touch av atmosfär. Från roliga delarna av röd paprika formad sträng lampor i mexikanska restauranger till enkla tydliga lampor som är sammanflätade i de grenar av krukväxter träd, det finns en design idé för nästan varje typ av restaurang. Närvaron av sträng lampor hjälper till att förbättra utseendet och känner att restaurangen vill skapa till glädje för sina kunder.

Medan alla sträng lampor är UL testas för säkerhet, är det viktigt att notera att inte alla sträng ljus set är rätt för varje tillstånd. Vissa är gjorda endast för inomhusbruk. Andra tillverkas för både inom- och utomhusbruk. Många sträng lampor kommer med möjligheten att enkelt fäster andra delar av lampor. Men de flesta tillverkare rekommenderar inte att fästa mer än tre trådar av sträng lampor tillsammans, eftersom strömflödet kan bli mer än ledningarna är avsedd att bära. Följ alltid alla säkerhetsanvisningar när du använder string ljus, och du kommer att kunna njuta av ditt ljus under många år framöver.

  • En tilltrasslad sträng av ljus.
  • Hus med sträng lampor.