Vad är en Bond för Deed?

February 19

En obligation för dådet är en typ av fastigheter försäljning där köparen gör en serie av betalningar till säljaren, och när betalningarna är klara, överför säljaren dådet till fastigheten. Detta förfarande är också ibland kallas ett kontrakt för dådet, och det är inte tillgänglig i alla områden. Människor utforska metoder för fastighetsfinansiering kan diskutera en obligation för handling med en advokat eller fastighetsmäklare för att se om det är ett alternativ och diskutera om det är en bra finansiering val.

Detta sätt att fastighetstransaktioner är vanligast när det finns problem som gör det svårt att få ett vanligt lån på fastigheten. Köparen får inte kvalificera sig för ett lån, av olika anledningar, men kan ändå ge en handpenning och göra regelbundna betalningar. Fastigheten i sig kan vara svårt att finansiera, eftersom många banker kommer att minska att låna på fastigheter i dåligt skick. I obligationen för dådet, kan människor strukturera arrangemanget i ett antal olika sätt, men det handlar om att låta säljaren att behålla äganderätten till fastigheten tills den är betald.

Detta skiljer sig från andra fastighetstransaktioner, där titeln överförs till köparen med kvarstad, vilket gör att säljaren eller en inteckning företag att återta den om köparen inte uppfyller de skyldigheter kontrakts. Människor överväger en obligation för handling kan vara i riskzonen, som vanligtvis villkoren återtagande är mycket mindre förlåtande. Uteblivna betalningar kan få allvarliga konsekvenser när människor inte håller titeln till fastigheten, och villkoren i avtalet skall granskas noggrant.

I vissa fall är försäljningen arrangerad för att tillåta köparen att göra periodiska betalningar under en kort period, och sedan köparen förväntas söka finansiering för att betala av resten av lånet så att säljaren kan samla medlen. I denna typ av obligation för dådet, om köparen inte kan få finansiering när det är dags, kommer fastigheten att vara förverkad och köparen måste lämna. Eventuella medel som betalas på fastigheten kommer att anses tillhöra säljaren, inklusive handpenningen gjorts.

Om en obligation för handling är ett alternativ lagligt, kan säljarna fortfarande avvisa ett erbjudande om en obligation för dådet transaktionen. För säljare, det finns vissa risker för denna typ av finansiering. De inte samla medel omedelbart, ett potentiellt problem för människor som försöker sälja egendom och använda intäkterna för att flytta. De har också att administrera utbetalningarna, är något som inte alla är villiga att göra, och om ett problem uppstår, kommer de att behöva förbruka pengar på att anställa advokater och kompensera sheriffer för att bistå med utmätning.

  • Bond för dådet är vanligast när det finns problem som gör det svårt att få ett vanligt lån på fastigheten.
  • En obligation för dådet kan diskuteras med en fastighetsmäklare för att se om det är ett alternativ.
  • En obligation för dådet är en typ av fastigheter försäljning där köparen gör en serie av betalningar till säljaren.
  • Kontrakt bör alltid ses över noggrant, speciellt i obligation för dådet omständigheter där uteblivna betalningar kan leda till allvarliga konsekvenser.