Vad är några Hälsofördelar vitlök?

October 8

Ett flertal studier har utförts för att upptäcka de fantastiska fördelarna med vitlök. Vitlök har visat sig sänka kolesterolhalten och blodförtunnande, vilket bidrar till att förhindra stroke, högt blodtryck och hjärtsjukdomar. Den blockerar tillväxten av cancerceller; Därför människor som äter vitlök tenderar att utveckla mindre mage och koloncancer.

Vitlök har visat sig döda olika stammar av bakterier som orsakar öroninflammation. Det bidrar till att stärka immunförsvaret och minska höga nivåer av blodsocker. Det har förmågan att lindra symptomen av astma. En av de värdefulla fördelarna med vitlök håller enskilda celler starka och friska, möjligen försena olika villkor som är förknippade med åldrandet.

Vitlök är bra för hjärtat och cirkulationssystemet. Den innehåller svavelföreningar som tunna blodet. En förening som kallas diallyl disulfid förhindrar blodplättar klibbar ihop och koagulation, därför främja jämnare blodflöde. Högre aktivitet trombocyter leder till stroke, hjärtinfarkt och åderförkalkning.

En av de mer välkända fördelarna med vitlök är dess förmåga att sänka kolesterol och triglycerider. De flesta av vitlök s skyddande förmågor sker i levern där kolesterol produceras. Levern är där fett syntesen sker och producerar blodkolesterolet. När färre ämnen görs i levern, färre ämnen hamnar i blodet.

Vitlök har visat att stoppa tillväxten av tumörer och hjälpa till att förebygga cancer. Den förhindrar cellförändringar i kroppen som leder till cancer. Vitlök har också varit känt för att döda cancerceller.

En viktig förening som heter s-allylcysteine ​​finns i vitlök. Denna förening stoppar cellerna från att bli cancerceller. Diallyl disulfid stör cancercellens förmåga att dela sig och föröka sig, död på cellerna. Diallyl trisulfid, som också finns i vitlök, är mycket kraftfullare än diallyl disulfid i att döda cancerceller. Dess mäktighet har jämförts med allmänt använda cellgifterna.

Vitlök föreningar förhindrar nitriter från att förvandlas till nitrosaminer, skadliga föreningar som utlöser cancer förändringar i kroppen. Vitlök har visat sig kämpa växande svamp som finns i tillstånd som simmare öra. Det har också varit till hjälp för att slåss mot bakterier där antibiotika inte längre fungerar.

Vitlök kan ätas råa eller kokta och används i pulverform för att få den helande fördelar som den innehåller. Malning, pressning eller krossning vitlök maximerar frisättningen av de mest hälsosamma fördelarna med vitlök s föreningar. Vid tillagning med vitlök, är det bäst att lätt laga den. Detta kommer att lätta smaken och göra det mer tilltalande. Kokning vitlök kommer att förstöra alla föreningar, vilket eliminerar de friska fördelarna.

  • Vitlökspulver har samma hälsofördelar av hela, rå vitlök.
  • Vitlök.
  • Vitlök kan hjälpa till att förebygga hjärtsjukdomar.
  • Vitlök har många hälsofördelar, och är känd för sin anti-bakteriella och anti-svamp egenskaper.