Avlägsna järn Fläckar från en vinyl staket

November 24

Vinyl stängsel är kanske en av de mest populära val bland husägare för stängsel i sina gårdar. Detta är ett ganska lätt att förstå med tanke på hur långvarig, hållbara, och ganska lätt att rengöra detta material är. Det finns en typ av fläck men som kan vara ganska svåra att avlägsna, och det är järn fläckar. Lyckligtvis tar bort järn fläckar från en vinyl staket inte behöver vara alltför svårt. Även om det kan vara långtråkigt ibland, om du använder de metoder som anges här kommer du att kunna få jobbet gjort på relativt kort ordning.

Ett varningens ord innan du börjar använda dessa metoder. Tänk på att en del av dem är inte precis miljövänlig. Detta innebär att du måste vara särskilt försiktig när du börjar att rengöra, annars kan du orsaka några ganska otäck skada på din gräsmatta eller trädgård.

  • Aceton. Aceton är den största ingrediensen i de flesta märken av nagellacksremover och kan ta bort bara om någon typ av fläck. När du använder denna typ av renare, applicera en liten mängd på en mjuk bomullstrasa (t.ex. en t-shirt). Rub, torka och skrubba på fläcken, ansöka om ett nytt nagellack remover efter behov tills fläcken har försvunnit. Använd endast som begränsat belopp som möjligt eftersom aceton kan skada gräs eller andra bladverk runt ditt hem. När du är klar, skölj av staketet för att bli av med allt som återstår.
  • Bar Keeper s Friend. Detta rengöringsmedel kan hittas i de flesta livsmedelsbutiker. Följ bara anvisningarna på baksidan av produkten och du kommer snart att ha en helt ren vinyl staket. En sak att komma ihåg är dock att när skura staketet du kommer att vilja använda något som inte kommer att repa stängslet för mycket eftersom urholkad och kliade material är lättare att färga.
  • Radiator renare. Samma typ av renare som du använder på din radiator, du kan även använda för att ta bort rostfläckar från vinyl stängsel. Applicera en liten mängd rengöringsmedel på en mjuk borste och sedan skrubba bort fläcken. Se till att du flyttar borsten i en cirkulär rörelse, eftersom det begränsar möjligheterna att skada stängslet.
  • Magiska suddgummi. En av de största uppfinningar att komma ut ur Mr. Rensar laboratorier i en lång tid kan användas för att ta bort nästan alla slags fläck finns. För att ta bort rostfläckar från din vinyl fäktning du kan behöva använda flera av dessa, beroende på hur stort av ett område med ditt stängsel är färgade. Helt enkelt blöta svampen, och skrubba!