Vilka är de olika typerna av Hösten blommar?

December 5

Hösten blommor är kända för blomstrande i höst mer än någon annan årstid. Lyckligtvis finns det många tillgängliga att välja mellan för den som planerar höstevenemang. Några av de mest populära höst blommande blommor inkluderar fresia, gerbera prästkragar, liljor, orkidéer och rosor. Alla dessa blommor gör ganska bra i svalt väder, och de flesta börjar sloka när vintern närmar sig.

Många människor vet fresia som en vanlig ingrediens i olika parfymer, sprayer kropp, och lotioner, eftersom dess doft är ganska trevlig och fruktig. Det är också känt för att vara härdiga nog att göra det genom kyliga höst väder. Denna typ av höstblomma kommer i nästan varje färg utom blått, och dess ringa storlek gör den perfekt för att fylla i stora buketter.

Gerbera prästkragar är höstblommor som är ganska populärt att placera i brudbuketter för hösten bröllop. De finns i olika färger och storlekar, så att de kan passa nästan alla. De inte har en doft, men de kommer i både två-tonade färger och fasta nyanser, och skryta antingen svart eller gul mitt. De är också populärt att placera så center, antingen vid speciella händelser eller runt huset, särskilt eftersom de tenderar att fungera länge.

Liljor är också höstblommor som tilltalar många människor, eftersom de kommer i olika färger. Två av de mest populära nyanser för hösten är röda och orange, så många fall brudar kan intyga. Doften är subtil och unik, vilket också gör dem trevligt för att ha runt huset i höst. Tyvärr liljor anses känsliga höstblommor, vilket innebär att de gör bra i början av säsongen, men börjar att vissna när det blir blött och kallt mot början av vintern.

En annan typ av höstblomma som gör bäst när vädret är milt och torrt är orkidén. Även ganska känslig, det finns många typer av dessa höstblommor tillgängliga, så att de flesta människor kan hitta minst en som de älskar. En av de typer av orkidéer som anses en höstblomma är Dendrobium, som tenderar att blomma i början av hösten och varar cirka två månader. Den kommer i många former och färger, och som de flesta andra orkidéer, har sällan en doft.

Rosor är populära vid olika fallhändelser, som det finns gott om färger att välja mellan. Liksom liljor och orkidéer, är dessa höstblommor anses sköra och tenderar att sloka i vått väder. Även olika typer av rosor är vanligtvis tillgängliga året runt, är de ofta väljs för hösten bröllop och andra speciella evenemang, eftersom de erbjuds i rött, orange och gult, som är alla vanliga fall nyanser.

  • Daisies är en populär höstblomma.
  • Många sorter av rosor blommar på hösten.