Vad är en paraply Light?

December 10

Ett paraply ljus är en armatur som fäster vid en uteplats paraply. Dessa typer av utomhus lampor säljs i många olika former, storlekar och färger. Umbrella lampor skapar upplyst utomhus som kan generera skugga och solskydd på dagen och förbättra atmosfär och garantera säkerheten genom natten.

Patio paraplyer finns med eller utan belysning. Om ett paraply inte är utrustad med ett paraply ljus, kan man köpas från alla hem butik eller online-återförsäljare. Installationen är relativt snabb och enkel, och användarna kan ha sina uteplats ljus igång på några minuter.

Umbrella lampor finns i tre olika varianter. De tillverkas som elektriska enheter som kopplas in i butiker, sol paraply lampor som drivs med lagrad solljus, och batteridrivna versioner. Den senare sorten kan drivas med standardbatterier eller uppladdningsbara batterier, beroende på egenskaperna hos den enskilda enheten.

Ett paraply ljus kan monteras i ett av tre sätt. Pole monterade stilar är bland de mest populära och funktionella. Paraplyljusenhet är fäst direkt på polen på paraplyet, och vissa typer är även gjort för att rotera och rikta ljuset efter behov. Stränginstrument paraply lampor fäster vid de inre ekrarna i paraplyet och länka till en strömkälla som ligger på stolpen. Pre-lit paraplyer är redan utrustade med erforderlig belysning, även om dessa stilar inte lätt anpassningsbar.

Lamporna själva är oftast antingen standard lampor - som julgran belysning - eller lysdioder (LED) lyser. LED paraply lampor är populär för sin ringa storlek, låg energianvändning, tillförlitlighet och livslängd. Både standard och LED-lampor finns i ett sortiment av färger, de mest populära utomhusfärger vara mjuka vita, gula, rosa, och blues. Umbrella lampor är sällan hårda; de syftar till att skapa en viss stämning i uterum och traditionellt avger ett uppmjukat glöd.

Paraply lampor kan kopplas till bordsmonterade paraplyer eller fristående paraplyer. Med bordsmonterade paraplyer, hela strukturen - paraply, belysningsenhet, och bord - oftast förblir fixerade på en plats. Fristående paraplyer är lättare att flytta runt.

Det finns några olika tillbehör som finns till paraplyljusenheter. Glober i olika former och färger kan köpas för att passa över de enskilda lamporna, skapa ett nytt utseende och känsla till uteplatsen eller vid poolen. Det är till och med upplysta stereosystem på marknaden, som klämmer på till det inre av ett paraply och ger inte bara ljus men musiken också.

  • LED-lampor finns i många färger.