Vilka är de bästa tipsen för Grillning Skirt Steak?

December 8

Det finns flera tips för att grilla kjol biff som inte bara kommer att lägga smak till köttet, men kan göra grillning och rengöring mycket lättare också. När du grillar kjol biff, kommer de tunna köttbitar koka ganska snabbt. Placera köttet i en marinad hjälper till att förhindra bränning och ge ökad saftighet till biff. Ett annat tips att följa när du grillar kjol biff är att använda hög värme. De tunna stek remsorna kommer skorpa och koka ordentligt i några minuter, i de flesta fall. Som med de flesta någon grillning, rengöring och smörjning grillen kommer nästan alltid producera en godare kött samt en lättare att rengöra grillen.

Med tillkomsten av gas grillar, kan grilla kjol stek inträffa nästan när som helst på året i nästan vilken plats som helst. Kjol biff kommer från inuti kroppen hålighet i ett djur, till skillnad från typiska biff nedskärningar som kommer från ett ben eller rygg område. Kjol biff kommer från membranet som skiljer djurets lungor och hjärta hålrum från dess mage och tarm. När skuren i tunna strimlor, är fett kött mycket anbud och flavorful. Använda hög värme för att laga den tunna biff ger optimala resultat för det mesta när du grillar kjol biff.

När grillen har kommit upp i temperatur, bör kockar smörja eller olja det innan tillagning köttet. Detta är vanligen genom att först skrubba grillen med en stålborste och sedan torka den heta grillen med en köttbit fett eller med en trasa doppad i matolja. Den oljade grillen kan sear grillmärkena i köttet som många människor gillar att se på en grillad biff. Grillen är också lättare att rengöra och köttet brukar inte fastnar på grillen. Efter köttet läggs på grillen och den inledande sizzle har lugnat, vrida stek ett kvarts varv kommer att avsluta göra markeringarna.

För mediebranschen kött bör kockar vända köttet över så snart som små blod bubblor börjar bildas på ovansidan av stek. Kockar ska bara vända köttet en gång när du grillar kjol biff. Sidorna av biff blir en färg och juicer blir transparent när köttet är klart. Efter grillning kjol biff, är det bäst att låta köttet vila fem till 10 minuter för att låta juicer omfördela hela biff. Genom att skära den utvilad stek på en diagonal, kommer kockar skapar en trevlig presentation för köttet.

  • Kjol biff är tunn, och kommer att laga mat snabbt på en grill.