Vad är Calorad?

April 28

Calorad är ett kosttillskott avsett att hjälpa människor att gå ner i vikt med hjälp av kollagen, ett naturligt förekommande protein som hjälper till att bygga mer muskler. Tillägget är tillgänglig i flytande form, innehållande ca 10 kalorier. Dess ingredienser är aloe vera, glycin och djur härrör kollagen, som är avsedd att hjälpa människor bränna fett och bli mer magert. Vetenskapliga studier har inte visat tillägget att vara effektiv som en viktminskning stöd, dock.

Detta tillägg är oftast marknadsförs till människor som har drabbats kollagenförlust, vilket ofta sker i medelålders till äldre människor. Kollagen är ansvarig för att hålla celler fast och tillsammans; kollagenförlust kan göra huden verkar mer löst. Kollagen förlust är vanliga i samband med slapp hud, dålig blodkärlet styrka, och åldersrelaterad ledvärk; Det har inte identifierats som en orsak till högt kroppsfett eller viktökning, dock.

Calorad arbetar för att ersätta den muskelmassa förloras från degeneration av kollagen som orsakas av ålderdom. Tillägget fungerar även för att hjälpa kroppen att bränna bort mer fett, hjälpa människor att bli smalare och tunnare. Det finns inga kliniska bevis kollagenförlust kan leda till fett vinna eller förlust av ren muskelmassa, dock. Ännu finns det inga fackgranskade studier eller publicerade artiklar från dietister eller dietexperter att underbygga effekterna av Calorad.

Två former av kollagen är användning för att göra Calorad: kollagen som härrör från kor och från tonfisk, som kallas nötkreatur och marint kollagen. Den marina formen är att ge ett alternativ till pescetarians - vegetarianer som äter vissa seafoods - och de vars religiösa praxis tillåter inte för konsumtion av nötkött. Varken formel skulle vara lämpligt för vegetarianer eller veganer, dock.

Den rekommenderade dosen av Calorad är 1 matsked (ca 14 gram) av dess formel per dag, helst på fastande mage. Det också rekommenderas att användas tillsammans med en hälsosam diet och motion plan. Den kombinerade effekten kan hjälpa människor att bränna fett och gå ner i vikt snabbare.

Det finns inga kliniska bevis dock att ingredienserna i Calorad kan bidra till att minska kroppsfett, öka eller bibehålla muskelmassa eller stöd i viktminskning. Aloe vera och glycin har inte visats påverka kroppens ämnesomsättning, spela en roll i fettsyntes, eller på annat stöd fettförbränningen eller viktminskning. Det finns heller inga vetenskapliga belägg för att protein eller kollagen kan leda till betydande viktminskning.

  • Vi rekommenderar att Calorad för viktminskning kombineras med en hälsosam diet och motion plan.
  • Calorad arbetar för att ersätta den muskelmassa förloras från degeneration av kollagen som orsakas av ålderdom.
  • Det är klokt att konsultera en läkare innan du tar Calorad eller andra kosttillskott som hävdar att främja viktminskning.
  • Det finns inga kliniska bevis på att ingredienserna i Calorad kan stöd i viktminskning.