Vilka är de olika typerna av Linnen?

August 18

Linnen är ljusa, bekväma skjortor som inte har några ärmar. De finns i olika storlekar och utföranden för kvinnor, män, tonåringar och barn. Många toppar är lätt kvalitet som liknar den som används i t-skjortor. Lättskött bomull eller bomullsblandningar brukar föredra, även om vissa är gjorda av stickat, frotté eller nylon. Tyget kan vara slät, räfflad eller våffla sticka, och dessa toppar har olika stilar av necklines och arm kapslingar.

De vanligaste linnen är konstruerade på samma sätt som t-skjortor, men i stället för ärmar, de har "remmar" om 1 eller 2 tum (2,54-5,08 cm) breda som går över axlarna. Denna design är ett mycket prisvärt val och kommer i många tyger och färger. Det finns också i många olika storlekar och kan bäras av vem som helst, ung eller gammal, man eller kvinna.

I de som utvecklats specifikt för män, kan området under armarna vara nära armhålan som en typisk ärmlös skjorta eller den kan vara mycket låg och öppen, utsätta hela armhålan samt en del av bålen. I fronten kan dessa toppar ser ut som standardutförande, men baksidan kan ha ett "X" design, med armen kapslingar öppnar nästan till mitten. Mesh linnen också gynnas av vissa män.

Linnen för kvinnor och flickor har ofta väldigt tunna axelband eller "axelband." De som är avsedda för tonåringar eller vuxna kan inkludera en inbyggd behå eller "hyllan behå." En hylla bh är en enkel foder inuti den övre halvan av linne med ett gummiband runt nederkanten för att hjälpa till att stödja bröstet, så en vanlig behå är inte nödvändigt. Detta är en utmärkt funktion, särskilt i de med tunna axelband, så att bh-band inte kommer att visa.

Barnens linnen ofta utformade på samma sätt som vuxna mönster, bara mindre. De kan innefatta varumärkestecken eller andra roliga bilder som barnen tycker om. Barn toppar kommer ofta i set med matchande shorts, vilket gör bekväma, prisvärda sommar kläder för barn.

Linnen är bra för att hålla svalt i varmt väder, eller att bära när du arbetar utomhus eller tränar på gymmet, men de är inte bara för sommaren. De kan också bäras under andra skjortor som ett extra lager för komfort eller stil.

  • Linnen är bekväma och hålla kroppen sval, vilket gör dem ett perfekt tillbehör för träningsrutiner.