Läggning Textilplattor

July 31

Läggning matta kan vara en ganska svåra projekt om du aldrig har gjort det förut. I själva verket finns det ofta några specialiserade verktyg som du behöver för att använda för att få din kakel ser riktigt bra. Läggning matta plattor är en riktigt billigt, och mindre arbetskrävande, metod för att piffa upp ett rum. Om du är intresserad av om någon av dessa plattor själv, allt du behöver göra att följa dessa enkla steg.

  1. Identifiera centrum av en mur. Eftersom mattan kakel brukar läggas i någon form av ett mönster, det verkligen hjälper att förstå var i mitten av varje vägg är belägen. Den enklaste metoden för att göra detta är genom att bara använda en markering och ett måttband. Med hjälp av en vän, mäta väggen som du kommer att börja med. När du vet längden på väggen, dela den i två halvor för att räkna ut var mitten är. Placera ett märke med markören, eller ens en penna, för att ange var mitten är.
  2. Identifiera mitten av brickan. Upprepa proceduren mätning på en matta kakel. Placera centrum av plattan i linje med mitten av väggen. När du har gjort det, markera varje sida av kakel på väggen. Detta kommer att sluta ge dig en komplett och enkel att använda guide som du kan använda för att börja om plattorna. Om du vill kan du också använda en del krita linjer baserade bort av dessa märken för att hjälpa dig veta var du ska placera brickorna. Om du upprepar centreprocessen på varje vägg, kommer du även få en hårkors smattra som du kan använda för att starta din mönstret om.
  3. Börja placera brickor. Om du använder hårkorset mönstret, lokalisera mitten av korset hår, och fastställa den första brickan. Ta bort täck på självhäftande baksida, och sedan lägga kakel ner i mitten av hårkorset. Se till att du trycker ner ordentligt för att bidra till att fästmassa får ett fast grepp på ytan.
  4. Lägg brickor i ett mönster. Upprepa om processen för varje brickor som du planerar på att sätta på golvet. Men när du gör det här att se till att du gör det på något mönster du bestämmer dig. Om det hjälper, kan du alltid skapa det mönster du kommer att lägga med hjälp av en penna och ett block med rutat papper.
  5. Trim kantbitar. Fortsätt lägga textilplattor, tills du är inom en bricka i kanten av rummet. Mät noggrant avståndet mellan kanten på en lagd kakel och vägg. Trimma brickor som du kommer att fastställer att dessa nya dimensioner. Var försiktig när du gör detta att du inte skär för mycket av, eller så kan du sluta med ett gap mellan kanten på kaklet och väggen. Upprepa hela mattläggning processen tills du är klar med att lägga plattor.