Vilka är de olika typerna av Lip Tattoo?

August 12

Som namnet antyder, är en typ av munnen tatuering som appliceras på läppen en läpp tatuering. Vissa läpp tatueringar är kosmetiska tatueringar, och dessa görs för att förbättra formen och färgen på läpparna. Andra läpp tatueringar anses typer av kroppens förändring, och dessa är oftast placeras på insidan av läpparna. Tillfälliga läpp tatueringar är också tillgängliga, som varar några timmar och finns i ett antal ovanliga mönster.

Kosmetiska läpp tatueringar är avsedda att förbättra funktionerna i läpparna, och de är en typ av permanent makeup. Denna typ av läpp tatuering kan användas för att jämna ut en oregelbunden läpp linje, till exempel, eller de kan även användas för att förstora läppkanten. Ett kosmetiskt läpp tatuering kan också användas för att öka läppfärg samt. Kvinnor som får dessa typer av tatueringar gör det ofta för att sluta tillämpa makeup varje dag.

Denna typ av läpp tatuering har vissa nackdelar. Tillsammans med att vara ganska smärtsamt, kan de också bli mycket dyrt. Eftersom resultaten blekna ofta över tiden, touch ups är också oftast nödvändigt. Om de inte görs på rätt sätt, kan de också ser onaturligt eller bildar ärrvävnad på läpparna.

En person kan också få en läpp tatuering som en typ av kroppsmodifiering. De flesta människor som får dessa typer av läpp tatueringar brukar få dem på insidan av en av sina läppar, oftast underläppen. Den enda gången dessa tatueringar är synliga är när underläppen dras ned. En tatuering i munnen är ofta dolt mycket lätt, men det är också typiskt mycket liten. Många människor som får dessa typer av tatueringar får korta ord, initialer, eller små enkla bilder.

Inre läpp tatueringar har nackdelar också. Det finns en chans för infektion, till exempel om området inte hålls ren. Tills dessa tatueringar läker bör munvatten användas efter att äta, dricka, eller röka. Inre läpp tatueringar har också en tendens att blekna, och frekventa touch ups är oftast nödvändigt.

Vissa tillfälliga tatueringar kan också placeras på läpparna. Tillfälliga läpp tatueringar lägga en vass blick, och de vanligtvis kommer i flera färger och unik design, som djurtryck och ränder. De måste vanligen kapas till formen på läpparna innan de överfördes till läpparna med vatten. Dessa tatueringar är relativt billiga, men de brukar bara pågå i cirka fem timmar.

  • Kosmetiska läpp tatueringar är en typ av permanent makeup.
  • Tills en läpp tatuering har läkt, bör munvatten användas efter att äta, dricka och röka.
  • En tatuering maskin.