Vad är några tropiska drinkar?

October 22

Exotiska tropiska drinkar är ett roligt och festligt sätt att lägga till något firande. Oavsett om du är värd en luau eller bara letar efter ett sätt att svalka, kan tropiska drinkar vara nyckeln till en avkopplande ö atmosfär. Dessa drycker är ofta alkoholhaltiga, men vilken som helst kan modifieras för att ta bort alkoholen och lämnar en läcker, fruktig kylare.

Margarita kommer från Mexiko, och är populär på restauranger. Drycken är en kombination av tequila, is och juice. Margaritas är antingen serveras rakt över isen, eller blandas med is för en frostig behandla. Traditionellt dessa drycker gjorda med en kalkbaserad juice, vilket kan göras färska eller köpas i butiker som "margarita mix." Varje fruktjuice eller färsk frukt kan användas, baserat på vad du föredrar eller har på handen. Kokos, ananas och jordgubbar är populära smaker för denna söder-of-the-gränsen tropisk drink.

En kubansk dryck ökar i popularitet är Mojito, en super-kylnings elixir. För att göra en traditionell Mojito, kombinera limejuice, vitt socker och färska myntablad. Blandningen ska mosas samman för att extrahera smaken från mint. Lägg ett skott av ljus rom per dryck och fylla glasögon med Seltzer eller kolsyrat vatten. En "Dirty Mojito" är en alternativ dryck, gjord med mörk rom och farinsocker.

Hawaii är hem för många populära tropiska drinkar, perfekt att servera upp att följa med en luau eller tropisk måltid. För en Lava Flow, blandning ½ kopp jordgubbar med två uns av ljus eller kokos rom tills slät. Häll blandningen i en tall servering glas, och sedan snabbt skölja ur mixern. Mosa en banan med kokos grädde och ananasjuice. Häll långsamt banan blandningen i servering glaset, och titta på vackra jordgubbar "lava" strimmor filtrera genom glaset.

För en mindre krämig Hawaiian tropisk drink, prova en färgglad Blue Hawaii. Uppfanns 1957 som en tropisk drink för att presentera en ny likör, kan denna dryck vara den ljusaste av alla tropiska drinkar. För att göra en, kombinera vodka och blå Curacao med en kopp (8 gram) av ananasjuice. Traditionellt blandningen serveras över is, men du kan också blanda det med en skopa av is för en margarita liknande konsistens. Slå på lite Elvis, servera och njut.

Garnering dina tropiska drinkar är ett av de viktigaste stegen i förberedelserna. För att göra ett salt eller socker fälg, fylla en grund skål med vatten och en annan med salt eller socker. Vänd ett glas upp och ner och doppa kanten först i vattnet, sedan i beläggningen. Ett annat populärt sätt att toppa tropiska drinkar är genom att spetsa en ananas kil eller hela jordgubbe på kanten av glaset. För icke-frukt garnerad tropiska drinkar, aldrig underskatta charmen i ett papper paraply eller dekorativa swizzle pinne.

Tropiska drinkar serveras vanligtvis i vackra cocktail glas. Traditionellt är en margarita serveras i en bredbrättad margarita glas, en Mojito eller en on-the-rocks Blue Hawaii i ett högt rakt glas, samt ett lavaflöde i en kurvig orkan. Emellertid är ett stort vinglas ett acceptabelt substitut för någon av dessa. Som andlöst eller så enkelt som du föredrar, är någon av dessa drycker säker på att få en lite tropisk bris på dagen.

 • Kolsyrat vatten, som används för att göra många olika tropiska drinkar.
 • Många tropiska drinkar är också känd som paraplydrinkar, tack vare de coctailparaplyer används ofta som garnering.
 • Tequila är den viktigaste ingrediensen i en margarita, en populär tropisk drink.
 • En mojito ingår vanligtvis rom, myntablad, socker, läsk vatten och färsk lime juice.
 • Bananer används för att göra vissa tropiska drinkar.
 • Mojito är den nationaldryck Kuba.
 • Strawberry är en populär tropisk drink smak.
 • Ananas används ofta för att göra tropiska drinkar.
 • En jiggdansare används för att mäta alkohol att göra tropiska drinkar.
 • En lavaflödet dryck är en tropisk drink som innehåller jordgubbar och kokos rom.
 • Vissa smoothie smaker anses tropiska drinkar.