Vad är Hot Springs?

May 21

Varma källor är dammar, delar av en sjö, eller pooler där vattnet har naturligt uppvärmd under jord. Kroppen av vatten bostäder vattnet kan variera i storlek. Geologer tror att en viss kombination av stenar och mineraler hittade jordiska arbetet tillsammans för att skapa varma källor. Man tror dessa stenar och mineraler fälla fjädrarna och tillåta dem att bli fermenterad, som värmer vattnet upp. Det uppvärmda vattnet blir steriliserad och orsaka bubblor att stiga till ytan.

Temperaturen på ytvatten måste vara en bra bit över det normala marktemperaturen för att betraktas som en varm källa. Medan marktemperaturen i många områden medelvärden 57ºF (13.9ºC), kan yttemperaturen på vatten i fjädrar nå temperaturer i låga till mitten av 100s (37,8 till 65.6ºC).

Hela USA, ett antal orter skryta naturliga varma källor. Arkansas inrymmer det mest populära platsen, Hot Springs National Park. Parken utsågs en nationalpark 1832, vilket ger området med särskilt skydd. Detta har bidragit till att hålla fjädrarna från att skadas av turister eller affärsprojekt.

Hot Springs National Park är ungefär en timmes bilfärd sydväst om Little Rock, Arkansas. Det är öppet året runt, sju dagar i veckan. Vattnet där är mycket ren och når så höga temperaturer som 143ºF (61.7ºC). Ett antal vandringsleder, picknick områden, campingområden, och badhus kan hittas i hela parken.

Majoriteten av badhus i parken som hålls låsta under hela dagen och drivs av privata företag. Komma åt badhus kräver vanligtvis betalning av en fast avgift och ibland ett möte. En helkroppsmassage på badhus inkluderar vanligtvis en badupplevelse inom de varma källorna, en manikyr, pedikyr och en ansiktsbehandling och bodyscrub.

  • En bodyscrub för användning vid en varm källa.
  • En person kan få en manikyr och pedikyr på badhus på Hot Spring National Park.
  • Hot Springs National Park, som ligger ungefär en timme sydväst om Little Rock, Arkansas, är det mest populära varma källorna plats i USA
  • Varma källor finns pooler där vattnet har naturligt uppvärmd under jord.