Lägga Tofsar till Virka

May 20

Tofsar försköna oftast virkade stycken som sjalar, hattar och ties. Snarare än att arbeta tofsar direkt i en virkad maska ​​(som med fransar), du gör tofsar separat och sedan bifoga dem till designen.

Klipp en bit kartong med samma bredd som önskad tofs längd.

Om du € re efter ett mönster, instruktioner ange vilken storlek för att skära kartong.

Linda garnet flera gånger runt kartongbiten.

Ju fler gånger du linda garnet runt, fylligare ditt tofsen blir. Var noga med att inte dra och sträcka garnet som du lindar.

Lägga Tofsar till Virka

Knyt garnet bunt tillsammans i ena änden med en separat längd av garn.

Denna separata längd garn bör vara minst 6 inches i längd, tillräckligt länge för att knyta bunten tillsammans och sedan knyta tofsen till pjäsen när du är klar.

Lägga Tofsar till Virka

Skjut bunten av garn av pappstycket, linda en annan längd garn 2 eller 3 gånger runt bunten under bundna änden, och knyt en knut för att säkra.

Detta steg formar tofs.

Skär öglorna på den motsatta änden av knippet från bundna änden, sedan trimma ändarna på tofsen så theyâ € re ens.

Med toppen tieâ € s återstående garn, fäst tofsen till anvisad plats. Montera ett tofs är detsamma, oavsett vad du € re fästa den till. Om itâ € s ryggen punkt på en bandana, så sömmen på slutet kommer att hålla knuten. Om du € re fästa tofsar över kanterna på en halsduk, sedan instruktionerna kommer utse vilka stygn för att knyta dem till (till exempel varannan söm eller var tredje stygn).