Vad bör jag tänka när man köper ett hem Yogurt Maker?

January 9

Ett hem yoghurt Maker kan vara en stor apparat, eller en annan sak skramlande runt på baksidan av skåpen som tar upp plats. Det är viktigt att hitta en yoghurt Maker som fungerar bra för ett hushåll, och för att bekräfta att en yoghurt Maker behövs i första hand, för att säkerställa att en yoghurt Maker kommer att se år av stadig användning.

För människor som gillar yoghurt, speciellt vanlig yoghurt, det finns vissa bestämda fördelar med att få en yoghurt maker. Gör din egen yoghurt är mycket billigare än att köpa kommersiella versioner, och det möjliggör större kontroll över ingredienserna och konsekvens av slutprodukten. Det är möjligt att göra yoghurt hemma utan en speciell maskin, som nyckeln till att göra yoghurt är uppvärmning mjölk, ympa den med förrätter, och sedan inkubera det i flera timmar medan yoghurt former, men med hjälp av en yoghurt maker är mycket enklare.

Människor som inte använder yoghurt mycket kan finna att en yoghurt maker är en bortkastad köp. Bra yoghurt beslutsfattare kan bli dyrt, och de inte göra mycket bra sitt på baksidan av ett skåp oanvänd. För hushåll som föredrar smaksatt yoghurt, vilket gör yoghurt hemma kan vara tidskrävande, eftersom yoghurt måste göras och sedan smaksatt, och detta kan kräva en stor insats.

När man har bestämt att en yoghurt Maker är verkligen önskvärt, det finns ett antal saker att tänka på när du gör inköp. Den första är kapaciteten. Om ett hushåll går regelbundet igenom ett par stora badkar av yoghurt varje vecka, är en stor yoghurt Maker kommer att behövas. Yoghurt beslutsfattare kommer också i två olika konfigurationer som bör beaktas. I den första, är det yoghurt görs i små serveringsstora koppar, medan det i den andra, är det yoghurt görs i en stor central moms.

Enkel rengöring är något annat att tänka på. Helst ska en yoghurt Maker vara maskindiskas så att alla kopparna kan regelbundet steriliseras, och basen ska vara lätt att torka av. Mjölk kan få icky när det sitter runt ett tag i rumstemperatur, och en apparat med sprickor eller strukturerade ytor kommer att fälla mjölk och skapa några mycket obehagliga lukter.

Vissa yoghurt beslutsfattare kommer med en automatisk avstängning eller timer som varnar folk till den tidpunkt då yoghurt bör göras. Men olika bakterier jäser i en annan takt och subtila variationer kan ändra hur lång tid det tar för yoghurt jäsa. Om yoghurt underfermented, kommer det att vara tunn och vattnig, medan overfermented yoghurt blir tjock, som kan vara en önskvärd egenskap. Om en enhet har en timer eller automatisk avstängning, bör kockar bekräfta att de kan ändra inställningarna för att nå sina ideal jäsning tid.

  • Göra yoghurt hemma är mycket billigare än att köpa den från butiken.
  • Ett hem yoghurt Maker ger konsumenten direkt kontroll över produktens konsistens.
  • Krämig grekisk stil yoghurt med jordgubbar och blåbär.
  • Mjölk jäses i en yoghurt maker.