Vad är en Papoose styrelse?

February 24

En papoose kortet kallas så efter papoose, ett begrepp som kommer från en indian ord och ges av colonistvancouver amerikaner att beskriva en metod för utförande och säkra barn används av indianer. Detta innebar att placera barnet på en plan ombord, och säkert inslag och / eller binda barnet i skinn eller filtar, så att den kunde bäras på ryggen utan oro för flailing lemmar eller otillräcklig värme. Den papoose styrelse idag är en platt bräda med omslag, men dess användning är huvudsakligen inom det medicinska området och inte som ryggsäck. Medan det mesta avsedda för barn, det kan ha någon ansökan när behöver för att säkra en patient som inte kan hålla sig stilla på grund av rörelsestörning eller oförmåga att lyda kommandon.

Den typiska papoose ombord liknar något en resa storlek strykbräda. Det kan vara stoppade på ytan, och dess sidor har en mängd olika remmar, spännen eller klaffar som kan föras samman för att begränsa rörelse. Vissa medicinska och tandingrepp kan göras mycket enklare genom dess användning eftersom det så hämmar kroppens rörelser och potentiellt huvudet också. Vissa tandläkare rekommenderar att du använder en papoose styrelse för yngre barn kunder, särskilt för dem som kräver omfattande tandkirurgi. I andra områden av medicinen, kanske styrelsen användas för att stabilisera en person i röntgen, eller för att göra förfarandena som att börja en central linje.

Thereâ € s ingen tvekan om att att papoose kortet är ett effektivt sätt att hålla en person från att röra sig, men det finns betydande kontroverser angående dess användning. Besöksförbud någon med remmar eller klaffar för att utföra vad som kan vara en skrämmande förfarande, i uppskattningen av vissa människor, liktydigt med barnmisshandel. Vissa människor kan minnas minnen av att vara fastspända på detta sätt när barn och som vuxna de fortfarande känner kränkningen av denna lag. Med tanke på dessa känslor, föräldrarna har oftast att samtycka till boardâ € s användning, och många av dem kommer inte.

Det finns alternativ till papoose ombord, inklusive extra sedering för vissa förfaranden. Ur en rent fysisk synvinkel, och särskilt när det gäller barn, hålla fast ett barn på ett bräde är säkrare än att ge dem mer medicin. Dock finns ingen medicinsk behandling rent fysiskt; någon behandling är emotionellt också, även om ett barn kan vara för ung för att minnas. Många känner att extra sedering och något ökad risk för komplikationer är ett litet pris att betala om det innebär att inte behöva hålla ett barn.

Människor kan producera lugn i barn i en mängd olika kreativa sätt, medan många barn svarar på papoose kortet med stor upprörd. Vissa barn paradoxalt falla in i ett lugnt tillstånd när den är helt återhållsamma, särskilt om de är mycket lite. Andra metoder vissa föräldrar kan språkar istället för att använda en bräda inkluderar håller ett barn och prata med dem under en procedur (även tandvård), vilket ger en mjukare återhållsamhet wrap som en säker buntning av barn, och med musik eller en video i närheten som kan distrahera fokus för de flesta småbarn. Däremot har vissa föräldrar känner hållande barn är en nödvändig metod för att få behövs läkarhjälp och att föredra framför ytterligare sedering. Som sådana stöder användningen av papoose ombord och skulle medger att det används i de flesta fall.