Arbets High School Football

February 28

Några high rektorer tror att fotboll är den viktigaste extracurricular aktivitet på campus. Varje stat i USA har sin egen high school federation eller förening som styr gymnasiet fotboll och andra sporter. Dessa förbund övervaka alla-statliga utmärkelser, namn distrikt all-stars, och sammanställa uppgifter om prestation.

Denna tabell visar hur reglerna gymnasiet fotboll skiljer sig från NFL regler.

Jämföra High School Rules till NFL Regler
High School Rule NFL Regel
Varje boll transportör som vidrör marken med någon del av sin kropp utom hans händer eller fötter är styrde ned; bollen är död på den platsen. En boll bärare anses ner när han rörd av en motståndare samtidigt på marken. Till exempel, om en NFL löpare glider och oavsiktligt vidrör marken, kan han få upp och fortsätta framåt.
Försvaret kan inte avancera en miss. Bollen styrs död där defensiva spelare återhämtar det. Brottet och försvar kan återvända fumlar.
En spelare anses ramarna på ett pass receptionen om han fångar bollen med ena foten inne sidlinjen. En spelare måste fånga bollen med båda fötterna ner innanför sidlinjen för att betraktas ramarna.
Målstolparna är 23'4 "breda, och de stiger till 20 '. Den goalpost Bredden är 18'6 ", och stiga till 30" hög.
Hash märken är 53'4 "från varje bisyssla. Eftersom hash märken är nära varje bisyssla, kan gymnasiet brott försöker fler löpande pjäser till den breda sidan av fältet. Hash märken är 70 '9 "från varje bisyssla.
Spel är 48 minuter lång. Spel är 60 minuter långa.

Till skillnad från college och NFL, inget obligatoriskt system testning för steroider som gäller vid gymnasiet. (Vissa skolor gör test för marijuana och andra droger, dock.)

Du hittar fler tvåvägsspelare på gymnasiet eftersom de flesta high school lag inte har tillräckligt kvalitet spelare. En tvåvägsspelare är en som spelar både en offensiv position och en defensiv position. Här är några exempel på de olika kombinationer av positioner:

  • Mottagare kan också spela defensiv back.
  • Quarter kan leda brottet och väcka försvaret på säkerheten.
  • Blockerings ryggar är också baklinjespelarear.