Vilka är de olika typerna av Tungsten smycken?

October 16

Det finns flera olika typer av volfram smycken, av vilka många är mäns och kvinnors klockor. Tungsten ringar är utformade för att bäras som vigselringar och även som förlovningsringar, och armband och tillbehör finns andra typer av populära volfram smycken. Tungsten smycken är tillverkad av volframkarbid, en ovanlig typ av metall. Den är gjord för att vara hållbara och upprätthålla de påfrestningar som daglig användning, upprätthålla en högblank finish. Volfram sägs också vara mycket starkare än metallen titan, vilket gör det till ett populärt val i för män smycken.

Volfram Forever är en speciell linje av smycken produkter. Dessa bitar av smycken inte innehåller kobolt, vilket kan irritera sensitiva huden. De smycken i denna linje ingår ringar med ädelstenar, inklusive diamanter.

Anpassade graverade ringar är en annan typ av volfram smycken gjorda speciellt för män. Gravyren skapas på dessa ringar görs med en typ av laser prägling. En laser gör etsningen permanent och kan skapas i olika stilar och typsnitt.

Inläggningar ringar är en populär typ av volfram smycken. Dessa ringar kan göras i fler fasade stilar, innehåller andra material såsom keramik. Vissa stilar är platta, medan andra har en välvd form. Vissa av dessa ringar införliva även guld i designen, eller har mer intrikata styling och effekter. Många är polerade och några har räfflad efterbehandling.

Tunsten smycken är inte begränsat till ringar, dock. Gjort på ett liknande sätt, volfram armband är ett annat populärt val. Dessa finns i olika stilar, finish och poler för både män och kvinnor. Laser efterbehandling är en stil. Länkar av armbanden finns i olika stilar, inklusive den populära Cleopatra stil och kedjan-link stil.

En annan populär stil av volfram smycken är klockor för både män och kvinnor. Tillverkade av volframkarbid, de flesta av de klockor har en glänsande finish som är gjord för att motstå många års kontinuerlig användning. Denna hållbarhet ställer allmänhet volfram smycken raden av klockor från många vanliga märken. Dessa klockor kan hittas i olika stilar, en del med ett svart ansikte och andra i vitt. Många har en schweizisk rörelse och är vattenresistenta.

Hängen och nyckelringar är några av tillbehören är typer av volfram smycken. Dog Tag berlocker är ett populärt val för män. Många har ett spänne av rostfritt stål och kan grav. Religiösa smycken kan också hittas i detta material.

  • Även volfram är mer vanligt förekommande för manliga vigselringar, har kvinnor blivit allt mer intresserade av volfram förlovningsringar.
  • En volfram förlovningsring.