Vad är Grecian Formula?

June 5

Som en av de mest populära hårfärgningsprodukter för män, har Grecian Formula funnits på marknaden i årtionden. Till skillnad från de senaste konkurrenter, erbjuder denna produkt fördelen med långsamt återställa färg till håret, snarare än tvärt ändra utseendet på håret med ett färgämne jobb. Av denna anledning, många män föredrar att använda Grecian Formula eftersom förändringen är ofta så inkrementell att vänner och bekanta inte märker det är mindre grått hår än för några månader sedan.

Denna produkt har funnits i ett antal år. Från dess tidigaste starten erbjudit produkten män två huvudsakliga fördelar. Först, applicera produkten blev väldigt lite tid och ansträngning. Enkelt arbetar formeln genom håret med en kam var tillräckligt för att göra jobbet. För det andra, den ändring som gjorts av hårfärgningsprodukten var så gradvis att knappast någon skulle vara medveten om att den enskilde använde någon produkt att återställa färg till håret. Under den period av flera veckor, skulle håret gradvis mörkna i en till synes naturligt sätt.

Till skillnad från många andra samtida hårfärgningsprodukter för män, inte Grecian Formula inte tenderar att lämna håret ser ut som om det har nyligen färgat. Alltför många produkter lämnar håret med en kemisk doft, eller ett utseende som är något tråkigt. Så är inte fallet med denna produkt. Medan Grecian Formula hårfärg har alltid inkluderat näringsämnen för håret, nuvarande formler för produkterna hjälper håret att vara full, glänsande, och i allmänhet verkar vara mycket hälsosam.

Många män föredrar Grecian Formula eftersom det är så lätt att kontrollera mängden grått som bibehålls. Till exempel är det möjligt att applicera produkten så att templen lämnas grått, ger ett distinkt utseende som många affärsmän njuta. Samtidigt är det möjligt att arbeta i precis tillräckligt med formeln för att gå från total grå till en tilltalande salt och peppar utseende om så önskas. Män kan även välja att göra sig av med den grå helt genom att fortsätta att använda en fullständig tillämpning av produkten varje dag.

I fråga om kostnader, är Grecian Formula konkurrenskraftig med andra namn märke hårfärgningsprodukter för män. I sortimentet ingår även formler som är idealiska för ansiktshår. Detta gör det möjligt att minimera eller tom eliminera den grå i skägget och mustascher med samma lätthet som färga håret på huvudet. Vissa män rapporterar att dessa produkter med ens kan återställa grått brösthår till sin ursprungliga färg, även om företaget inte aktivt stödja denna typ av applikation.