Vad är Science Fiction Museum of Seattle?

May 23

Besökare i Seattle, Washington, letar efter något av denna värld kan utforska rymden fantasier och alternativa universum i stadens egen science fiction museum. Inrymt i en 140.000-kvadratfot (13.006-kvadratmeter) byggnad ritad av den moderna arkitekten Frank Gehry, Science Fiction Museum of Seattle delar sin plats med Experience Music Project, ett monument till musik och kreativitet. De båda museerna kombinerades 2000 och besökarna kan komma åt båda områdena av museet på en biljett.

Science Fiction Museum of Seattle är tillägnad populära kulturmedier med fokus på alternativ verklighet, omänskliga livsformer, utrymme, och spekulativ fiktion. Visnings poster dras från både print och film, bland annat tv. Rekvisita, däribland den enda modell av Dödsstjärnan från den populära Star Wars-serien, manuskript, kostymer och modeller finns tillgängliga för visning.

Science Fiction Museum of Seattle inte skygga undervisa besökarna en sak eller två om det här - och andra - världar. Förutom exempel på science fiction från populärkulturen, erbjuder EMP / SF museet en permanent utställning som heter Brave New Worlds, där vetenskapligt stöd teorier för framtiden för jorden presenteras i lättbegripliga och fascinerande sätt.

Besökare på Science Fiction Museum of Seattle uppmuntras att lära sig och vidga sina vyer. I stället för att undra på en obekant stycke science fiction historia, ger museet besökare med tillgång till datorer vid varje utställning. Besökare obekanta med lite sci-fi trivia kan registrera dig för ett e-postmeddelande från museet inklusive mer information om utställningen.

Science Fiction Museum of Seattle är en av endast två museer i världen tillägnad ämnet science fiction och är en av endast en handfull amerikanska museer att även berör ämnet science fiction. Kombinerat med utställningar av Experience Music Project, är Sci-Fi-museet en one-of-a-kind resa.

Besökarna uppmanas att ta med ett öppet sinne och tålamod. Science Fiction Museum of Seattle är perfekt för grupper av blandade åldrar och intressen. Grupper kan enkelt dela upp att utforska musik och sci-fi-områden i museet för att hålla från att växa rastlös. Medan tonåringar och vuxna få mest nytta av sci-fi-museum, Experience Music Project erbjuder aktiviteter och evenemang för människor i alla åldrar.