Skapa filer för att organisera Tax Records

May 19

Under hela året, troligen får du en stor mängd pappersarbete, varav en del måste behållas för att förbereda din deklaration. Andra dokument kan behöva behållas för att underbygga tidigare års skatterapportering. Underhålla dina dokument på ett organiserat sätt kommer inte bara hjälpa dig att undvika att missa värdefulla avdrag som du kan ha rätt, men kommer också att bidra till att din inkomstdeklaration är fullständig och korrekt. Om inte, kan du vara ute en hel del pengar i böter och räntor när fel upptäcks.

Följande Skatt Organisation Filer kalkylblad är en bra organisatorisk översikt för att hjälpa dig att hålla dina skatterelaterade dokument organiserat. Arbetsbladet listar de tio viktigaste mappar som du bör skapa för att hålla din skatteinformation organiserad och tillgänglig. Dessa filer bör ingå i din vanliga hushålls arkivering eller arkivering systemet. När skatt tid rullar runt, allt du behöver göra dra ut dessa filer, och du € re redo att förbereda din deklaration.

Skapa filer för att organisera Tax Records

Om du betalar räkningar på nätet, skriva ut en bekräftelse uttalande och behålla det i stället för en inställd check.

Underhålla effektivt organiserade och kompletta privatekonomi poster hjälper dig på så många sätt. Inte bara kan du undvika att slösa tid eller stressa när du canâ € t hitta viktiga dokument, men du kan också undvika att slösa pengar på förseningsavgifter och tilläggsavgifter räntor, för att inte tala om hur mycket bättre du kommer att känna om du får en av de underbara revision märker med posten från IRS.