Vad är en Finger tandborste?

May 26

Ett finger tandborste är en liten uppsättning av mjuka rengörings borst bärs på fingertoppen. De flesta finger tandborste borst är tillverkade av smidig och enkel att rengöra materialet silikon. Finger tandborstar är ofta bärs av människor som borsta tänderna som inte är deras egna för att uppnå maximal kontroll och undvika att orsaka tand eller tuggummi skada. Fingret tandborste monteras på fingret för användaren så att personen kan försiktigt rengöra tänderna och massera tandköttet i vinklar som ingen stel tandborste skulle kunna åstadkomma. Tekniker inom sjukvården och veterinärbranschen använder ofta disponibla finger tandborstar för att effektivt rengöra tänderna på sina patienter utan att sprida smitta.

Läkare och veterinärer tyder ofta att finger tandborstar användas för hem tandvård av stöd äldre, spädbarn och husdjur. Vid manövrering en handhållen tandborste i munnen av en annan, kan det vara svårt att undvika att förlora kontrollen och göra kontakt med verktyget på ett sätt som inte är avsett. Batteridrivna tandborstar, laddningsbara tandborstar, eller till och med små stela barntandborstar har hårda kanter som kan peta och skrapa den mjuka ytan i tandköttet. Ett finger tandborste framställd av tjockare silikon skyddar finger bäraren från dem som har en tendens att bukt ned under rengöringar. Finger tandborstar finns att köpa i de flesta apotek och sällskapsdjur leverans butiker.

Med hjälp av en finger tandborste är ett säkert och enkelt att använda alternativ till traditionella handhållna tandborstar. Majoriteten av finger tandborstar är helt enkelt flexibla silikonhöljen som skjuts på slutet av pekfingret och stannar innan den andra leden. En borste måste passa väl in på fingertoppen för att se till att det inte kommer att lossna under användning och bli en kvävningsrisk. Vissa finger tandborste borst är inbyggda i latexhandskar så borsten lysa och bäraren och individuell mottagning av städning både skyddas från föroreningar. När fingret borsten är på plats, användaren gäller helt enkelt lätt tryck med borsten för att rengöra tänderna och tandköttet med en stram cirkelrörelse.

Uppgraderad finger tandborste mönster är dubbelsidig erbjuda en sekundär strukturerad yta för tuggummi massage. Fingret tandborste kan snurras runt på fingret på önskad sida utan att behöva ta bort den helt. Vissa sorter av finger tandborstar komma med väskor och ultraviolett sanitizing ljus för att döda bakterier under lagring.

  • Vissa finger tandborste borst kan byggas in latexhandskar.