Vad är några populära Halloween?

November 26

Populära dräkter ändras från år till år, starkt påverkad av trendiga filmer och TV-program, musik kändisar och väl älskade karikatyrerna. Varje oktober, National Retail Federation sätter ut en lista över de mest populära kostymer för den kommande säsongen. År 2006, till exempel, pirater, superhjältar, och häxor var amonth de mest populära. År 2004, den översta dräkten var Spiderman; 2003 var det The Hulk.

Dessa trender har mycket att göra med de nuvarande storfilmer, som går att visa att även när det kommer till populära Halloween kostymer, har den populära media sista ordet. Några andra populära kostymer är tidlösa klassiker. Älvor, cheerleaders och Disneyfigurer är alltid populära, tillsammans med vampyrer och clowner. Äldre barn och preteens gynnar ofta skrämmande kostymer. År 2006 några av de mest populära kostymer för tonåringar ingår odöda cheerleaders och liket brudar. Några av de mest populära kostymer för spädbarn är Disney klassiker som Nalle Puh. Djur såsom kaniner, nyckelpigor, och katter har också varit trendiga val för spädbarn och småbarn.

Bland vuxna, sexiga kläder tenderar att vara populära kostymer. Det är svårt att föreställa sig en Halloween utan en sexig sjuksköterska, en attraktiv fransk piga, eller en förförisk vampyr. Traditionella tecken får aldrig gammal och är populära kostymer bland vuxna. Detta inkluderar klassiska filmen tecken, såsom Dorothy från Trollkarlen från Oz, eller kändisar som Elvis eller Marilyn Monroe. För vuxna, mycket av det roliga med Halloween kommer med att spela klä upp, så många väljer kostymer baserade på ordlekar eller visuella gags.

För människor som föredrar att hoppa butiker och göra sina egna Halloween kostymer, är kreativitet nyckeln. Även de som inte kan sy kan enkelt pussla ihop en dräkt från baksidan av garderoben. Don en Hawaiian skjorta och en gammal kamera och du har en omedelbar kostym som turist, till exempel.

Framför allt, kom ihåg att vara säkra och ha kul. Halloween är en dag då alla får vara ett barn igen, oavsett deras ålder.

  • En person som bär en clowndräkt.
  • Många människor gillar att klä ut sig till kändisar, som Marilyn Monroe, för Halloween.
  • En kvinna klädd i en zigenare kostym.
  • Bland vuxna, sexiga kläder tenderar att vara populära kostymer.
  • Tecken från klassiska filmer, som Dorothy från Trollkarlen från Oz, är populära Halloween kostymer.